Nieuw: Kooc bezorgt gezonde, bio, dagverse kant-en-klaar maaltijden

kooc

Toevoegingsvrij, en met goedkeuring van Ralph 'De Hormoonfactor' Moorman

Vanaf deze week zijn Nederlanders een gezonde dineroptie rijker: de dagverse kant- en klaar maaltijden van KOOC. Het is de éérste bezorgservice in Nederland die uitsluitend 100% biologische, toevoegingsvrije kant-en-klaar maaltijden bereidt. Deze maaltijden voldoen aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman, bekend van onder andere De Hormoonfactor.

In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten is KOOC vernieuwend.

Biologisch en onbewerkte ingrediënten

De in eigen keuken bereide maaltijden bevatten alle bouwstoffen die nodig zijn voor een gebalanceerd dieet. Maaltijden van KOOC bevatten alleen onbewerkte ingrediënten, zijn gecertificeerd en dragen het Inspired by Ralph Moorman keurmerk: de maaltijden zijn 100% biologisch en bevatten geen gluten, lactose, caseïne, smaakversterkers, suiker en conserveermiddelen. KOOC selecteert de biologische grondstoffen, bereidt de maaltijden vakkundig in haar eigen keuken en bezorgt de dagverse maaltijden vervolgens aan huis. De maaltijden zijn na bezorging vijf dagen houdbaar en ideaal om in te vriezen. Een gezonde toevoeging op de huidige keuze aan kant-en-klaar maaltijden.

kooc

Alternatief voor ongezonde bestel-, afhaal- of kant-en-klaar-maaltijden

Met de gerechten wil KOOC de perceptie van kant- en klaar voedsel veranderen. Kant – en klare maaltijden hoeven niet ongezond te zijn. ‘Wanneer tijd erbij inschiet, dienen de maaltijden van KOOC als verantwoord alternatief voor ongezonde bestel of afhaalmaaltijden. Door een bewuste escape in te zetten, lukt het zelfs op de drukste dagen om gezond te eten’, aldus Ralph Moorman. KOOC bedenkt, bereidt en bezorgt de maaltijd. Zelf hoeft men het alleen maar te bestellen en op te warmen. Met KOOC wil oprichter Cor Jansen het eetgedrag van Nederlanders positief beïnvloeden en maaltijden aanbieden die passen binnen de huidige ontwikkelingen op het gebied van voeding.

kooc

In heel Nederland

KOOC maaltijden zijn niet alleen beschikbaar in de grote steden, maar worden bezorgd in heel Nederland. Er is keuze uit zes maaltijden variërend van zalm tot runderstoof. Per kwartaal staan er nieuwe maaltijden op het menu.

www.kooc.nl

Meer gezonds?

Over Suiker & zo

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Toon de 4 reacties
 1. G.E.van de Wetering schreef:

  Heel,blij met Kooc, Ben 85 jaar en kook graag zelf, maar er zijn soms periodes dat dat niet gaat.

 2. G.E.van de Wetering schreef:

  Heel blij met dit inititiatief, vrouw van 85 jaar kookt graag zelf, maar soms is het niet altijd mogelijk.

 3. Annette schreef:

  Treurig, geen één veggie maaltijd.

 4. G.E.van de Wetering schreef:

  Fantastisch initiatief, is het ook mogelijk om schriftelijk een keuze te maken? Een kennis van mij 91 jaar, kreeg van het verzorgingshuis(met eigen keuken) dagelijks haar eten. Doordat het grootste gedeelte nl. het flatgebouw wordt veranderd in onderkomen voor studenten en jonge mensen. De ouderen in de laagbouw konden blijven wonen maar missen nu hun warme maaltijd. Zij heeft nu eten besteld bij een zaak de naam ben Ik vergeten, maar daar reageert ze niet goed op. Zij heeft geen I-Pad of computer, kan zij nu toch een schriftelijke bestelling bij KOOC doen? Dank voor Uw aandacht. Vriendelijke groet Gerri van de Wetering ( 85 jaar)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

> Zo blijf je op de hoogte van alle trends op het gebied van  healthy lifestyle!

> Maak je kans op mooie prijzen!

> Ontvang je recepten waarbij het water je in de mond loopt!

> Als nieuwsbrief abonnee krijg je super scherpe aanbiedingen van biologische producten!

Ontvang tijdelijk bij inschrijving het gratis vegan magazine cadeau!

 

U bent succesvol aangemeld.