Nu meer diversiteit in pakketten Koopeenkoe.nl

koopeenkoe

(advertorial)

Het motto: eet minder vlees, maar eet goed en traceerbaar vlees. Tot nu toe waren de pakketten van Koopeenkoe.nl en Koopeenvarken.nl vooral geschikt voor tweepersoonshuishoudens, maar inmiddels zijn er pakketten in verschillende groottes.

Het proefpakket is ideaal voor wie eerst eens wil proberen of het bevalt, of voor een klein huishouden. Het grote pakket is geschikt voor stellen en gezinnen van vier, omdat al het vlees per twee verpakt is. Bij Koopeenkoe.nl en Koopeenvarken.nl koop je samen met andere  consumenten via de website vlees van koe of varken met een gezonde leefstijl. En dat proef je.

De koeien van Koopeenkoe.nl wonen in lichte, ruime stallen en lopen daarnaast lekker in de wei, waar ze een mix van (natuurlijk bemest) gras en kruiden eten. De koeien worden bijgevoederd met tarwe, en antibiotica wordt alleen toegediend als de dieren ziek zijn, dus niet preventief. Ook de varkens van Koopeenvarken.nl hebben voldoende ruimte om te spelen en te rennen, zowel binnen als buiten. Ze eten gezonde zaken als (biologische) granen, stro en gemalen maïs. Bovendien mogen ze langer groeien, tot een gewicht van dik 90 kilo. Zelfs het slachten gebeurt zo diervriendelijk mogelijk, door de dieren zo min mogelijk stress te laten ervaren. Die kwaliteit van leven komt ook de smaak van het vlees ten goede. Omdat Koopeenkoe.nl en Koopeenvarken.nl van de boer direct aan de consument levert, is het vlees ook nog eens goed betaalbaar.

Vleesschandalen aanleiding voor KoopeenKoe.nl
Koopeenkoe.nl werd opgericht  naar aanleiding van verschillende vleesschandalen en de wetenschap dat vlees soms jaren in grote vriescellen ligt te wachten tot het verkocht wordt. Het motto: eet minder vlees, maar eet goed en traceerbaar vlees. Koopeenkoe.nl biedt de consument de kans om via de website een deel van een koe te kopen die een  gezond leven heeft geleid. Hoeveel mensen al een deel besteld hebben, is op de website te volgen. Koopeenvarken.nl werd begin 2015 opgericht en werkt volgens hetzelfde principe. Beide concepten zijn van begin af aan een groot succes geweest.

www.koopeenkoe.nl / www.koopeenvarken.nl


Zelf proberen? Mail & Win Update

Koopeenkoe.nl stelt 3x een proefpakket met 3,5 kilo vlees ter waarde van € 54,95 beschikbaar. Je kunt aangeven of je het liefst een pakket met koe of varken wilt ontvangen. Vul ook je naam en volledige adresgegevens in…

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *