onoff spices! presenteert 4 unieke woksauzen

Lekker wokken doe je voortaan suiker&zoutarm  

Lekker Thais wokken doe je voortaan suiker&zoutarm. Onno Stienen van onoff spices! biedt je 4 authentieke biologische woksauzen met gemiddeld 15% minder zout en maar liefst 50% tot 70% minder suiker. Dat doet niemand hem na.

Teveel suiker&zout in gemaksvoeding
De meeste gemaksvoeding bevat te veel zout en suiker. Bij oosterse producten is dat soms heel bewust, om tegemoet te komen aan de zogenaamde westerse smaak. De woksauzen van onoff spices! zijn juist wel van authentieke Thaise smaak.

Evenwichtige lijn van vier woksauzen
 noedel_hr zwarte_peper_hr

Het is Onno Stienen gelukt om een evenwichtige lijn van 4 biologische woksauzen samen te st ellen, die samen de belangrijkste Thaise smaken vertegenwoordigen. Net zo bekend als de Thaise zoetzure woksaus, is de Thaise noedels woksaus pad thai. Perfect geschikt voor Thailands meest gegeten noedelgerecht: inderdaad, Pad Thai. Uitgesprokener is de ‘echt pittige’ Thaise basilicum woksaus kaprao. Met Thaise basilicum, die –  anders dan de Europese – fris-anijsachtig smaakt. Trots is Onno Stienen ook op de nieuwe Thaise zwarte peper woksaus: ‘Die is heerlijk warm-pittig van smaak. Heel anders dan wanneer je rode peper gebruikt.’

zoetzure_hrbasilicum_hr

De woksauzen zijn te koop bij Marqt en EkoPlaza. Alle verkoopadressen, andere suiker&zoutarme Thaise gemaksvoeding en recepten vind je hier.

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 10 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *