Opgemärkt: BRON is onze verzameling (internationale) duurzame hotspots

bron

Interactieve citymaps, voor een duurzame date bijvoorbeeld

Het is lente en dat betekent: een hoop vrije dagen! Weet jij al wat je gaat doen? Het wordt vanaf nu wel heel makkelijk om een duurzame date (of een verantwoord uitje met je vrienden, biologische lunch met je moeder of sustainable shopping in je eentje) te plannen. Het team van Opgemärkt ontwikkelde namelijk BRON: een citymap met duurzame hotspots. Online én offline.

Kom met dat team, en DeBetereWereld, BRON lanceren tijdens de Local Goods Market in Amsterdam…

BRON: duurzame hotspots
Opgemärkt heeft de leukste duurzame initiatieven, hotspots en winkels voor je verzameld en daar BRON van gemaakt. Het startpunt voor een toffe citytrip en de brug tussen stijlvol en duurzaam (bron betekent ‘de brug’ in het Zweeds). Online maakten zij een kaart met hotspots in de hele wereld. Van de gedrukte versie lanceren ze nú de eerste pilotlocatie Amsterdam, maar ze sluiten niet uit dat er straks van ‘elke’ stad op aarde een duurzame BRON-kaart bestaat 😉
Bekijk de kaart op www.duurzamehotspots.nl en laat weten wat je er van vindt!

Bron

 

Ga mee op BR[ON]TOUR 
Zaterdag 26 en zondag 27 maart zijn ze te vinden op de Local Goods Market Fair & Green editie in De Hallen in Amsterdam. Dit is ook het startpunt voor de BR[ON]TOUR.
Wil je mee langs een aantal superleuke hotspots, in gesprek met ondernemers en onderweg een kopje biologische koffie of thee drinken? Meld je dan aan door je ticket te kopen via een mailtje of in onze Etsy shop.

BRON

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *