Pomodori

pomodori

30 Heerlijke gerechten met tomaat

In Pomodori vertelt Angelo Dorny hoe zijn passie voor tomaten uit groeide tot een kookpassie. Dorny neemt je bij de hand, en nadat je je eerste zelfgekweekte tomaat hebt geproefd, wil je niets anders meer! 30 heerlijke gerechten, van een klassieke tomatensoep met balletjes tot tomatentaart en zelfgemaakte ketchup. Met prachtige foodfotografie van Roos Mestdagh. 

Waar komt deze fascinerende vrucht vandaan en hoe verwierf ze een vaste plaats in onze eetcultuur? Hoe begin je aan het telen van tomaten? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten in volle grond of kas, tot de oogst in het najaar: ook dat lees je allemaal in Pomodori.
Kortom:
– 50 oude en nieuwe, verrassende en lekkere variëteiten
– Praktische tips voor in de tuin: zelf zaaien, uitplanten en oogsten
– 30 originele, heerlijke en haalbare recepten

Angelo Dorny is groenjournalist en hoofdredacteur van het magazine De Tuin op Tafel. Hij schreef onder andere Angelo’s groentetuin, Het lekkerste terras, De tuin op tafel, Een doos vol goesting en De hofhelden in de moestuin. Hij hielp inmiddels duizenden mensen aan een eigen moestuin of knus stadsbalkonnetje met kruiden en groenten. Bekijk ook Angelo’s site boetiekbotaniek.be

ISBN: 9789050115759, 208 pag.

pomodori

Mail & Win
Vul je naam en adres hieronder in en maak kans op op 1 van de 5 Pomodori boeken!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *