Positive eating: biologisch sushi-pakket

terrasana

Mooi, uitgebreid pakket van TerraSana

Houd jij ook zo van de Japanse keuken? Unieke ingrediënten die een gerecht zo lekker en speciaal maken? En gebruik je het liefst biologische ingrediënten?

Je kunt nu kans maken om gratis kennis te maken met een uitgebreid biologisch sushi-pakket, inclusief authentiek Japans mes, eetstokjes en sushimatjes!

Kans maken?

Doe dan nu mee met de Win-actie en wie weet win jij dit sushi-pakket vol authentieke Japanse producten ter waarde van maar liefst 100 euro. TerraSana verloot er 5! Met dit pakket kun je thuis zelf de allerlekkerste, biologische sushi maken. Het Japan-assortiment van TerraSana is vernieuwd, dus aan de winnaars de eer om deze producten als een van de eersten in huis te hebben…

Wat moet je doen?

1. Vul hieronder je naam & verzendgegevens in,
2. Like en/of Volg TerraSana op Facebook resp. Instagram,
en dan maak je al kans. Kempai!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen. Zie verder de Actie-voorwaarden

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *