Raw, vers kokoswater van Unoco

kokoswater

Niet verhit. Geen conserveringsmiddelen. Geen smaak- of kleurstoffen.

Vers kokoswater van Unoco bevat de intrinsieke kracht van de natuur. Alleen dit rauwe onbewerkte water uit jonge groene kokosnoten, geeft je lichaam wat het nodig heeft voor de juiste balans en een optimale conditie. 

Tot nu toe was het gebruikelijk om kokoswater (op zeer hoge temperatuur) te pasteuriseren om zo een lang houdbaar product te creëren. Helaas heeft dit dramatische gevolgen voor de natuurlijke rijkdom aan voedingsstoffen en de authentieke smaak. Juist om de hoge voedingswaarde en natuurlijke smaakte behouden, gebruikt Unoco High Pressure Processing (HPP). Unoco wordt dus nooit verhit. Er worden geen conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen toegevoegd.

Pure gezondheid zie je aan de kleur
Als bewijs van optimale gezondheid en hoge voedingswaarde kleurt Unoco in het flesje van nature altijd roze. Dit is het gevolg van de oxidatie van antioxidanten die alleen voorkomen in het pure water van jonge groene kokosnoten.

Direct trade
Voor het winnen van het kokoswater werkt Unoco uitsluitend samen met Smallholders van de Filipijnen en nooit met grote plantages. Door direct in te kopen bij deze kleinschalige boeren, geeft Unoco de lokale bevolking de kans hun natuurlijke hulpbronnen te benutten om een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Kokoswater van Unoco is 100% puur kokoswater. Niets meer, niets minder. En onder andere te koop bij Ekoplaza.

Mail & Win
Vul hieronder je naam, verzendgegevens en een leuke motivatie in, en maak kans op 1 van de 10 Unoco-kokoswaterpakketten.

Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen 😉  Zie verder de Actie-voorwaarden

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *