Restaurant Hamburg opent deuren in Rotterdam

De eerste allround burgerzaak met fast quality food.

Op maandag 11 maart opent restaurant Hamburg op de Witte de Withstraat officieel haar deuren. In navolging van de trend uit de grote wereldsteden richt burgerbar Hamburg zich volledig op het maken van kwaliteitsburgers. Met een interieur dat knipoogt naar een ouderwetse slagerij en een uiterste scherpe selectie van hoogwaardige producten, brengt Hamburg een uniek nieuw horecaconcept: fast quality food. Het ‘broodje gezond’ van Hamburg is een smaakvolle, voedzame én snelle maaltijd. Bereid met veel aandacht en liefde voor het eindproduct. De komst van Hamburg is nu al een aanwinst voor de Maasstad: eindelijk een échte 100% burgertent!

Hamburg Rotterdam

Fast Quality Food
Het onmiskenbare visitekaartje van Rotterdams’ nieuwste Burgerspot is ‘De Hamburg’: een 270 grams burger van puur Black Angus vlees; bereid met rode ui, augurk, cheddar, gruyère, pancetta en een overheerlijke home-made Hamburgsaus (geheim recept).

Ook vega

Naast de aandacht voor vleesproducten, biedt Hamburg een bijzondere selectie vega-burgers. Zo kun je de bekende vegetarische Tofuburger op de menukaart vinden, maar ook een unieke Pompoenburger.
Trotse eigenaar Cornel Wink vertelt over zijn nieuwe concept: “Hamburgers zijn nog steeds een populair gerecht in eetcafés. Alleen is het meestal een klein onderdeel van de menukaart. De focus van Hamburg ligt primair op het maken van uiteenlopende kwaliteitshamburgers. Er staan om deze reden geen andere gerechten op de kaart. We gebruiken louter producten van de allerhoogste kwaliteit. Het rundvlees is afkomstig van de Ana Paula Ranch uit Uruguay. Deze Black Angus koeien zijn niet volgepropt met krachtvoer en suikers en kunnen het hele jaar door buiten grazen. Daarom voegen wij geen smaakversterkers en E-nummers toe aan de burgers, enkel peper en zout.”

Hamburger Rotterdam

Already Locally World Famous
Hamburg is gevestigd op de gezellige Witte de Withstraat in Rotterdam. Niet alleen is dit de straat van het Rotterdamse nachtleven, men komt hier ook voor de galeries, exclusieve modewinkels, betere lunchzaken en barretjes die tot laat open zijn. Om deze reden kunnen bezoekers op uitgaansdagen zelfs tot 02:00 terecht bij de nieuwe Burgerspot. Wie Hamburg binnenloopt waant zich in een ouderwetse slagerij, met smetteloze witte tegeltjes aan de muur, gehaktmolens én een hippe bar die bestaat uit ‘gehakt’ hout. Alle burgers worden in een open keuken bereid op een speciale bakplaat. In het knusse restaurantgedeelte genieten hamburgerfanaten in een comfortabele omgeving van de beste burgers in town, huisgemaakte milkshakes, of natuurlijk gewoon een lekker biertje. Haast? Geen probleem, Hamburg biedt ook een afhaalservice.

Kijk voor meer informatie op www.restauranthamburg.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *