BBQ met een Safire Cooker starterspakket

Pizza op een barbecue bakken is niets nieuws, maar het resultaat zal zelden of nooit de kwaliteit halen van een echte pizzeriapizza. Dit komt doordat een aantal specifieke eigenschappen van een echte pizzaoven moeilijk na te bootsen zijn. Maar, er is goed nieuws!

Ontstaan tijdens een zoektocht naar manieren van pizzabakken op de barbecue voor bbq-helden.nl. Met deze pizzaring maak je in een handomdraai van je ketelbarbecue een houtgestookte pizzaoven. Door het design ontstaat er een ideale luchtstroom, die zorgt voor de perfecte garing van de pizza. En omdat de steen indirect verhit wordt, verbrandt de bodem niet voordat de kaas gesmolten is. De pizzaring bestelling kan in de webshop (barabiku.nl/shop); hier vind je ook een mooi assortiment kruidenmixen (vrij van allergenen en E-nummers).

Safire Cooker starterspakket

Safire Cooker starterspakket


Safire Cooker starterspakket.
Ook te vinden in de Barabiku shop: de Safire Cooker, dit is een handige barbecue voor op de camping of boot. Veilig in gebruik en goed te gebruiken voor een complete maaltijd.
Door het kleine formaat en de handige draagtas staat hij ongebruikt nooit in de weg en kan door alle losse onderdelen makkelijk schoongemaakt worden.

Mail & Win
Stuur ons je gegevens en een motivatie, en maak kans op 1 van de 3 Safire Cooker starterspakketten!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

de betere wereld

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *