SamenEenKoeKopen: heerlijk én eerlijk rundvlees!

samen een koe kopen

Een oude traditie in ere hersteld

Lekker vers, sappig vlees met de smaak van vroeger. Van een mooie vleesraskoe die een goed leven heeft gehad. De koeien lopen in een kudde in de wei. Zij leven een natuurlijk leven en groeien op zonder toedoen van preventieve antibiotica en/of medicamenten. Het bestaat nog steeds. En is nu gemakkelijker dan ooit verkrijgbaar; in de vorm van een vleespakket, online besteld en thuis afgeleverd.

Proef het zelf! Gebruik kortingscode BetereWereld
en ontvang 10% korting!

Sameneenkoekopen is het goudeerlijke antwoord op alle vragen over vlees. Want hoe betrouwbaar is dat nog? Om de zoveel tijd komen nieuwe schandalen aan het licht. De weg van de boer naar de consument is lang geworden. En daardoor onoverzichtelijk. We weten niet welke medicamenten en preparaten worden toegevoegd en wat we daar zelf van binnen krijgen. Ook weten we niet of de dieren met respect zijn behandeld. Komen ze nog buiten? Mogen ze nog gewoon een prettig leven hebben?

  • Levering aan huis, in de avonduren
  • Direct van de boer
  • Gegarandeerd vrij van antibiotica
  • 100% traceerbaar: u (w)eet wat u koopt!

In de wei
Uit liefde voor het dier doet Sameneenkoekopen het bewust anders. De koe groeit op in kruidige weides waar het de hele dag kan grazen en wordt niet preventief ingeënt met antibiotica of andere medicamenten. Kortom, Het dier leidt een natuurlijk leven en kan in zo’n omgeving vol zorg en respect gedijen. Dat is goed voor de koe en komt de kwaliteit van het vlees te goede. En dus goed voor de consument.

Direct van de boer op het bord
Sameneenkoekopen werkt heel eenvoudig. De consument bestelt online een 1, 2, 3 of 4 persoonsvleespakket. De koe wordt pas geslacht als deze helemaal is verkocht. Na rijping wordt het vlees vervolgens geportioneerd, vacuüm-verpakt en diep gekoeld in de avonduren aan huis geleverd. Klaar voor gebruik en/of de diepvries. Een 2-persoonspakket past met gemak in een lade van de vriezer en is diepgevroren tot wel 1 jaar houdbaar.

Proef het zelf!
Lezers van De Betere Wereld kunnen zélf proeven hoe lekker gezond vlees smaakt. Wie naar Sameneenkoekopen.nl gaat en een bestelling plaats, krijgt een eenmalige korting van 10%. En ziet dan meteen ook dat verantwoord en beter vlees echt niet duurder hoeft te zijn (geen abonnement).

Visual-SEKK_670x241

Proef zelf hoe echt (h)eerlijk vlees smaakt. Ga naar onze site en bestel uw pakket naar keuze. Vul de kortingscode BetereWereld in en ontvang 10% korting op uw bestelling.

Meer informatie vind je op de website

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *