Schulp: nieuwe, biologische sappenlijn gericht op gezondheid

schulp

Eerste Hulp Van Schulp

Sinds 1861 is de familie Schulp gevestigd aan de rivier de Vecht te Breukelen met een hoogstamboomgaarden appels en peren. Vanuit deze fruitteeltachtergrond is Albert Schulp in 1995 gestart met het maken van 100% pure sappen, van pure Appelsap tot Appel & Vlierbessensap, Appel & Aardbeiensap, Appel & Perensap, etc.

Sinds kort hebben de Sapmakers van Schulp een nieuwe sappenlijn ontwikkeld, Eerste Hulp Van Schulp, wat helemaal aansluit bij de hedendaagse vraag van de consument naar gezondheidsvoordelen die de natuur ons te bieden heeft. Deze toenemende vraag wordt door Schulp Vruchtensappen ingevuld middels een nieuwe biologische sappenlijn die zich richt op de gezondheidseigenschappen van het fruit dan wel groente.
Naast een gezonde leefstijl kunnen deze pure sappen een mogelijke bijdrage leveren aan je gezondheid. Deze lijn bevat de volgende pure varianten: Cranberrysap, Vlierbessensap, Granaatappelsap, Blauwe bessensap, Rode Bietensap, Wortelsap en Tomatensap. Elke variant is gericht op specifieke gezondheidsvoordelen.
Kortom, ervaar de natuurlijke kracht van zuiver sap en maak nu kans op een Eerste Hulp Van Schulp kennismakingspakket!

Mail & Win UPDATE
E-mail je gegevens via onderstaand formulier, en maak kans op 1 van de 4 kennismakingspakketten Eerste Hulp van Schulp!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *