Nieuwe krachtsappen van Schulp!

Sapmaker Schulp lanceert krachtsappenlijn.

Ruim 4 jaar geleden introduceerde Schulp Vruchtensappen uit Breukelen met succes zijn natuurzuivere sappenlijn, Eerste Hulp Van Schulp.

Met deze zuivere sappen werden met name de functionele eigenschappen benadrukt.  Echter voor dergelijke sappen bleken de toepassingsmogelijkheden zo divers dat dit de sapmakers van Schulp heeft doen besluiten om de naam te veranderen naar Schulp Krachtsap. Immers naast de vele gezondheidsvoordelen die aan de sappen worden toegedicht, drinken steeds meer mensen dergelijke sappen gewoon voor de smaak dan wel om lekker fit te blijven.

Daarnaast worden sappen als rode bietensap, wortelsap, vlierbessensap, etc. ook in de horeca veel verwerkt in diverse culinaire gerechten. ‘De naam Krachtsap dekt veel meer de lading’, vertelt Sander van Leeuwen, verkoopadviseur van Schulp Vruchtensappen. ‘Het is sap om mee op kracht te komen en helpt je fit te blijven. Maar daarnaast ook een sensatie in de keuken door zijn zuivere vorm’.

Het assortiment bestaat inmiddels uit acht sapvarianten te weten: Kersensap, Blauwe bessensap, Granaatappelsap, Cranberrysap, Vlierbessensap, Rode bietensap, Wortelsap en Tomatensap. Komende jaren zal de vraag naar dergelijke zuivere sappen zonder toevoegingen volgens Schulp alleen maar toenemen. Het assortiment wordt dan ook dit jaar nog aangevuld met één of meer nieuwe varianten.

Maak kennis met kracht van zuiver sap, Schulp Krachtsap!

Ga voor meer informatie naar: http://www.schulp.nl/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *