Slowjuice voor een betere gezondheid

versapers

Goed starten: 80 euro korting op de slowjuicer van Versapers!

Dat groente en fruit goed is voor je gezondheid hoeven we jou vast niet uit te leggen. Maar hoeveel groente consumeer jij op een dag? Lukt het je om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van minimaal 200 gram te halen? Start de slowjuice revolutie in jouw keuken en je haalt dit met gemak!

Met een slowjuicer maak je fluweelzacht sap van groente, fruit, kruiden en noten. Je proeft de verschillende ingrediënten.., van munt tot gember, van venkel, pastinaak, boerenkool tot een rood heet pepertje. Deze smaaksensaties zijn heel lastig te verkrijgen met andere sapmachines. Bovendien maak je met een slowjuicer ook heerlijke soepen, sauzen, spreads, notenmelk en bijvoorbeeld gezonde ijsjes van puur fruit.

slowjuice

Slowjuicer geeft sap van hoge kwaliteit 
Naast het culinaire voordeel is er echter ook een groot gezondheidsaspect wat mee kan wegen in de keuze om voor een slowjuicer te kiezen in plaats van een blender of sapcentrifuge.
Door de koude en langzame persing (rond de 40-70 toeren per minuut), worden vitamines en mineralen zo min mogelijk aangetast. Blenders en sapcentrifuges slaan het fruit en groente op hoge snelheid, waarbij je niet alleen de vitamines, mineralen, enzymen beschadigt, maar ook zuurstof bij het sap slaat, waardoor dit gaat oxideren. Je herkent dit aan de lagen die in het sap ontstaan als je het even laat staan. Sap uit de slowjuicer is van hoge kwaliteit en tot 48 uur houdbaar in de koelkast.

Wist je trouwens dat je het pulp nog kun je nog verwerken in bijvoorbeeld carrot cake, muffins, spreads of pannenkoeken? Zo hoef je niets weg te gooien en maak je optimaal gebruik van je juicer! (Versapers heeft daar ook veel tips en recepten voor, in hun boek ‘Slow’)

Actie
Bestel de Versapers 2G slowjuicer van €339 voor €259 met de kortingscode BW2016 (geldig tot 1 maart a.s.).
(Verkrijgbaar in de kleuren Parel of Titanium)

slowjuice

 

Nog meer Slowjuice?
> Recepten, videootjes en info in dit digi-magazine over slowjuice

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *