De Smaak van Sicilië – door Ursula Ferrigno

smaak van sicilië

Prachtig leesvoer, met gemakkelijk te maken recepten

De Smaak van Sicilië is de nieuwe creatie van de populaire chefkok Ursula Ferrigno – die al bijna 20 kookboeken op haar naam heeft staan. Het nieuwe boek gaat over de bijzonder culturele nalatenschap van de Grieken, Romeinen, Arabieren en  Spanjaarden, en de gerechten zijn een ware smaaksensatie.

Wat dacht je van Arancini di Riso (risottokroketjes) en Insalata di Orangio di Torocci (een salade van bloedsinaasappel en rode ui)? En van Sardine a Beccafico (gevulde sardines) en Abbacchio alla Cacciatovia (gebakken lamsvlees met kruiden en ansjovissaus). Ursula Ferrigno is een expert in traditioneel brood, zoals Pane Rimacinati (bergbrood van griesmeel) en ook de desserts, zoals Cannoli en Cassata, zullen de grootste zoetekauwen niet teleurstellen.

Smaak van Sicilië● Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta’s, ook veel aandacht voor brood en desserts.

● Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.

● Zonder meer een ode aan het mooie eiland.

Over Ursula Ferrigno

Ze heeft een grote voorliefde voor verse, natuurlijke ingrediënten. Ursula werkte als topchef mee aan talloze tv-programma’s en geeft bak- en kookcursussen in Engeland en Italië. Als expert in de Italiaanse, Mediterrane keuken legt ze zich graag toe op vegetarische en glutenvrije recepten. Haar hart ligt bij het bakken, vooral Italiaanse broden, zoals ciabatta, focaccia en stromboli. Ursula Ferrigno woont in Londen met haar man en dochter.

De smaak van Sicilië, Ursula Ferrigno | ISBN: 978 94 92500 09 0 | Prijs: € 24,95 │ Hardcover, 160 pagina’s | Edicola Publishing

Mail&Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Meer leesvoer?

Kookboek van December 2016: Good Food #3
Kinderarts van Kinderbuik&co over haar boek (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *