Laatste update op 19 januari 2018
Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn! Koolhydraatrijke producten zoals pasta, noedels, couscous en rijst zijn makkelijk te vervangen voor een portie groente. Zo tover je binnen 15 minuten een lekkere én gezonde pasta op tafel.
Dit heb je nodig (voor 2 personen):
2 bakken courgette spaghetti (AH)
2 theelepels pesto arrabbiata
150 gram (kastanje)champignons
1 bosui
10 cherry tomaatjes
2 handjes rucola
40 gram gemixte noten
Snijd de champignons, bosui en cherry tomaatjes in stukjes. Verhit een scheutje (kokos)olie in een wokpan en gooi de champignons en bosuitjes in de pan. Voeg na een paar minuten de courgette spaghetti toe. Bak deze 5 minuutjes mee. Roer nu de pesto arrabbiata door de groente en voeg op het eind de tomaatjes toe.
Rooster de noten in een (droge) koekenpan, tot ze lichtbruin van kleur zijn (let op, dit kan snel gaan!). Verdeel de courgette spaghetti over twee borden en top deze af met een handje rucola en de geroosterde noten.
Eat your veggies and enjoy!
Hi! Welkom bij De Betere Wereld, hét platform voor iedereen die bewuster wilt leven.
Ik vertel jullie graag meer over een Healthy lifestyle. Vegan receptjes, healthy hotspots, tips & tricks én nieuwe producten. Veel leesplezier!
Liefs, Sanne
Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.