Al sinds 1981 garandeert Henk van Oers puur vlees en smaakvolle vleeswaren. Een echte vakman, die al duurzaam en biologisch werkte vóór die termen in de mode kwamen. De verse, smaakvolle vleeswaren hebben een goede naam en verdienen ook een goede naam: St. Hendrick.
De vleeswaren van St. Hendrick zijn niet zomaar vleeswaren: elk product heeft zijn eigen verhaal. De salami is op natuurlijke wijze gerookt en kreeg ruime droogtijd. Het gebraden gehakt wordt gegrild in de oven, net als de grillspek die daardoor heerlijk zacht is. De biologische boerenham is in eigen vocht gegaard en daardoor vol van smaak en sappig. De biologische palingworst dankt de bijzondere smaak aan de stukken lichtgerookt varkensvlees die in de worst zijn verwerkt. En wat dacht je van onze biologische kipvleeswaren? 100% afkomstig van Nederlandse bio legkippen die altijd vrije uitloop hebben.
Sowieso houdt St. Hendrick van lokaal. Een bewust etende liefhebber hoeft voor verantwoorde vleeswaren echt niet meer de grens over.
Alleen maar voordelen
Het vlees van St. Hendrick is eerlijk vlees. De dieren krijgen de tijd om te leven en te groeien. Ze eten uitsluitend biologisch gras, hooi en voer. Deze biologische werkwijze van de boeren doet het vlees goed. Je proeft het verschil. Ook de bereiding krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt, gekruid en gemarineerd te worden. Omdat goede smaak geen haast heeft.
Bovendien is het vlees van St. Hendrick gegarandeerd glutenvrij.
Meer lezen?
> Viva Las Vega’s: een Food Festival zonder vlees, vis of zuivel?
> St. Hendrick: eerlijk vlees
Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.