SUPER ACTIE KOKOSOLIE 2e POT GRATIS!

Kokosolie is de gezondste en meest veelzijdige olie die er is. Het is onmisbaar in elk bewust gezond huishouden. (Om in te bakken en braden, om te verwerken in taart en gebak, in shakes & smoothies, om je huid en haar mee te verzorgen, om wondjes en huiduitslag te verminderen etc etc.) Daarom hebben we van Improve Your Health een enorme partij biologische kokosolie van de allerbeste kwaliteit ingekocht. Zodat jij daarvan kan profiteren!

IYH kokosolie: de allerbeste kwaliteit

Kokosolie is vooral gezond als je goede kwaliteit kokosolie gebruikt. Maar welke kokosolie moet je dan kopen? Omdat kokosolie de laatste tijd zo populair is, komen er steeds meer verschillende soorten op de markt. Hoewel het aanbod dan lekker groot is, is het helaas daarom nu extra moeilijk om de juiste kokosolie te kopen. Waar moet je op letten?

  • De kokosolie moet koudgeperst zijn (ook wel extra vergine of extra vierge genoemd). Deze kokosolie is handmatig verkregen uit kokosnoten en heeft een zachte kokosgeur. Kokosolie van de tweede persing is door middel van een chemisch proces verkregen en heeft niet dezelfde gezondheidsvoordelen als kokosolie van de koude persing. Deze kokosolie is vaak geurloos en een stuk goedkoper dan extra vergine kokosolie. Let hier dus goed op!
  • Kies voor biologische kokosolie. Bij niet-biologische kokosolie worden de kokosnoten geteeld onder onbekende omstandigheden. Net als bij andere niet-biologische voedingsmiddelen heeft dit effect op de kwaliteit van het product. Wil je dus het meeste halen uit de gezonde effecten van kokosolie, kies dan voor biologisch.
  • De kokosnoten die worden gebruikt om kokosolie van te maken worden in verre landen verbouwd en de olie wordt ook daar geproduceerd. Dit gebeurt niet altijd onder eerlijke en leefbare omstandigheden. Koop daarom kokosolie van een eerlijk merk.

Onze kokosolie voldoet aan al deze kenmerken. IYH kokosolie is extra vergine, niet gebleekt en heeft een aangename zachte kokosgeur. De kokosolie wordt geproduceerd door Witsenburg Natural Products, een eerlijk biologisch bedrijf dat de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel draagt. Daarom is de kokosolie van Improve Your Health gegarandeerd biologisch en onder eerlijke omstandigheden geproduceerd.

OP = OP: tweede pot kokosolie GRATIS. 

Onze kokosolie is altijd al zeer scherp geprijsd (€ 17,50 voor 1 liter), maar NU ONTVANG JE DE TWEEDE POT HELEMAAL GRATIS! 2 liter biologische kokosolie voor maar € 17,50, dat is echt uniek. Maak dus snel gebruik van deze speciale actie, want OP = OP.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *