TerraSana Notenpasta

terrasana-notenpasta

Omnomnom!

Iedereen kent pindakaas. En wat doe je ermee? Je belegt er heerlijk je boterhammetje mee. Maar heb je wel eens een andere notenpasta geprobeerd? Cashewnotenpasta? Of Amandelpasta? Of een mix van verschillende noten? Of Tahin van sesamzaden? Lekker!

Notenpasta’s zijn natuurlijk heerlijk en heel gezond beleg voor op je brood, maar je kunt er ook eindeloos mee variëren. Doe eens een lepeltje 3-Mix (dat is de nieuwe gemengde notenpasta zónder pinda’s) door je havermout. Of waag je eens aan een Café Latte met witte Amandelpasta, mmm! Of bak bananenbrood of een taart met Hazelnootpasta. Da’s lekker en gezond. Dat is positive eating!

Mail & Win
Speciaal voor De Betere Wereld lezers, mogen wij 10 sets notenpasta à 3 potjes (pindakaas, 3-mix en tahin) verloten!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *