Tijd, aandacht, vakmanschap en pure ingrediënten

St. Hendrick: eerlijk vlees

Al sinds 1981 staat Henk van Oers garant voor puur vlees en smaakvolle vleeswaren. Een vakman die al duurzaam en biologisch werkte vóór het duurzaam en biologisch heette. De verse, smaakvolle vleeswaren van Henk van Oers hebben een goede naam en verdienen ook een goede naam: St. Hendrick.

Het vlees van St. Hendrick is eerlijk vlees. De dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, om gekruid en gemarineerd te worden. Omdat goede smaak geen haast heeft.
Het vlees komt van dieren die de ruimte krijgen om te leven en te groeien. Ze eten uitsluitend biologisch gras, hooi en voer. Deze biologische werkwijze van de boeren doet het vlees goed. Je proeft het verschil.
Bovendien is het vlees van St. Hendrick gegarandeerd glutenvrij.

Malse biefstuk en goede ribeye

Het rundvlees van St. Hendrick komt van de beste veerassen, zoals de Blonde d’Aquitaine-runderen, of de Aberdeen Angus en Hereford koeien uit Ierland; runderen die erg geliefd zijn bij kenners, vanwege de karakteristieke smaak en de altijd goede ‘bite’. Mals vlees dat zijn kwaliteit dankt aan de ‘marmering’: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen, waardoor smaakaroma’s worden vastgehouden.
Welk rundvlees van St. Hendrick je ook koopt, het is sowieso persoonlijk door Henk van Oers bij de boer gekocht. Hij kent de boeren, maakt de selectie en staat garant voor de kwaliteit.

De producten van St. Hendrick zijn te vinden in de biologische supermarkt en speciaalzaak.

www.sthendrick.nl

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *