Tranquini nodigt iedereen uit: Feel the Flow!

Je kan ieder moment van de dag genieten van Tranquini Positively Relaxed. Tranquini draagt op geheel natuurlijke wijze bij aan een aangename, positief relaxte levensstijl.

Tranquini® Positively Relaxed is een premium functionele lifestyle drank samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Tranquini’s formule bestaat uit een combinatie van groene thee (met natuurlijke L-theanine) en extracten van kamille, lavendel en citroenmelisse. Deze ingrediënten helpen om stress te verlichten en gevoelens van angst te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt. Je kan ieder moment van de dag genieten van Tranquini Positively Relaxed. Tranquini draagt op geheel natuurlijke wijze bij aan een aangename, positief relaxte levensstijl. In een moderne, razendsnelle en hyperactieve maatschappij waarin druk en stress voor veel mensen tegenwoordig synoniem staan aan het leven, vormt Tranquini een natuurlijk evenwicht.

Tranquini lanceerde eind vorig jaar haar eerste campagne, Feel The Flow. Deze campagne sluit naadloos aan bij Tranquini’s filosofie en merkethos: haal altijd en overal het beste uit jezelf en elke situatie. Het concept van Feel the Flow is gebaseerd op een idee van Mihaly Csikszentmihalyi, een van ’s werelds vooraanstaande wetenschappelijke pioniers op het gebied van welzijn en geluk.

De campagne die te vinden is op youtube, wordt vergezeld door Ambassadeurs die hun Flow willen delen met de wereld en Tranquini’s webplatform www.tranquini.com, gevuld met inspirerende content die je helpen de Flow zelf te creëren.

Tranquini is in Nederland verkrijgbaar bij onder andere de Albert Heijn, Jumbo, Landmarkt en Zelfstandige Benzine stations.

Relax. Be Positive. Good Happens
In de Betere Wereld portretteren we elke maand de Flow van een inspirerende en positieve persoonlijkheid, in lijn met Tranquini.

TranquiniTQ_250ml_can_Jade_closed_dry_RGB_natural

On  a mission to share his positive spark with the world

Billy Maluw is een soulvolle singer/songwriter, pianist en componist, woonachtig in Amsterdam. Toen Billy 13 was begon zijn muzikale verslaving. Hij nam pianolessen en werd al na vier jaar les toegelaten tot de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam met als studierichting klassiek piano. Na een studie klassieke muziek besloot hij zich verder te ontwikkelen in de jazz. Hij werd hiervoor toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kreeg daar les van Juraj Stanik.billy maluw

Billy zong al voor hij piano leerde spelen. Sinds zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland is zijn passie voor live performen (zingend) geboren. Door TVOH kreeg hij de gelegenheid om bij verschillende optredens zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Hier haalt Billy zijn grootste voldoening uit. “Zingen is voor mij de meest directe manier van communiceren met mijn publiek. Via mijn stem bereik ik mijn publiek direct, als persoon. Bij piano spelen gaat dat via mijn instrument. Zingen komt echt van binnenuit. Als ik dat kan combineren met het uitvoeren van mijn eigen werk en zo mijn positive spark, kan delen ben ik op m’n gelukkigst!”

Billy volgt nu zijn grootste ambitie en dat is het uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. Hij volgt zijn flow door zijn volledige focus hierop te leggen en het lef te hebben om nee te zeggen tegen alle uitdagingen die niet gerelateerd zijn aan zijn eigen carrière. Billy released zijn eerste EP getiteld ‘Brand New Terms’ vrijdag 13 mei in de Melkweg Amsterdam. Het belooft een avond vol soulfulle/funky nummers met een high energy vibe te worden. “Ik hoop zo veel mogelijk mensen te kunnen aansteken en inspireren met positive vibes!” #FeelTheFlow, #TranquiniPositivelyRelaxed

Meer informatie over Billy vindt u op zijn website.

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *