Veganistische beurs VegFestNL naar Jaarbeurs Utrecht

vegfestNL


VegFestNL, een veganistische beurs met congres, vindt op 1 november plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Aan interesse van standhouders heeft het evenement niet te klagen… Het aanbod is omvangrijk en divers. 

De inschrijvingen voor standruimte zijn bijna vol. Naast een productmarkt waar diverse bedrijven hun plantaardige producten presenteren, is er ook een vol programma met diverse lezingen, muziek en zelfs een veganistische kerkdienst. “Veganisme is hip en happening, dat is te merken aan de interesse van bedrijven voor deze beurs. Vorig jaar zaten we nog in een kerk in Amsterdam en dit jaar beginnen we met een kerkdienst in de jaarbeurs en nog kunnen we alle organisaties niet kwijt,” aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).

VegFestNL kent dit jaar zijn tweede editie en bezoekers zijn welkom van 11.30 tot 21.00. Er zullen tientallen bedrijven en organisaties de bezoekers kennis laten maken met lekkere hapjes, mooie kleren en de plantaardige lifestyle. Daarnaast zijn er diverse kookworkshops, lezingen, workshops en dus een veganistische kerkdienst. Tevens vindt het congres van de Sea First Foundation plaats tijdens VegFest NL en worden de Vegan Awards uitgereikt. “Veganisme is erg breed dat zie je niet alleen in de deelnemende bedrijven, maar ook aan het diverse programma. Filosofen, mode, koks, fotografen en nog veel meer vind je tijdens dit evenement,” aldus Christine Burgemeester.

VegFestNL

VegFestNL 2014

Praktische Informatie
VegFestNL wordt georganiseerd door Vegetafel in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Happy Cow, Sea First Foundation, Voices 4 Animals and Children en Vega-Life. Het evenement vindt plaats in Supernova  in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang is 10 euro. Meer informatie is te vinden op

www.vegfest.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *