VeggieWorld komt naar Nederland

VeggieWorld

Jaarbeurs Utrecht – 5 en 6 maart 2016

Op 5 en 6 maart opent de eerste VeggieWorld in Nederland zijn deuren in Jaarbeurs Utrecht. En dat is bijzonder, want VeggieWorld is vanuit Duitsland sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s oudste en grootste beurs voor vega’s en vegans!

In Duitsland genieten ze van 8 edities per jaar -verspreid over het land- zijn er meer dan 600 kraampjes en meer dan 70.000 bezoekers per jaar.
Wellfairs, de organisator, ziet Nederland als een zeer belovende en snelgroeiende markt. Voor de eerste editie, 5 en 6 maart te Utrecht, worden al meer dan 60 exposanten uit Nederland, België en Duitsland verwacht, en ongeveer 5.000 bezoekers.

 • De grootste beurs voor veganisme komt naar Utrecht
 • 60 exposanten – 20 presentaties
 • Bestel nu je tickets!

veggieworld


Beleef Vega(n)!

De exposanten laten hun producten en diensten voor een veganistische levensstijl zien, en dat is verre van saai: denk aan eten, drinken, kleding, cosmetica en nog veel meer. Bezoekers kunnen proeven, uitproberen, informatie inwinnen, producten kopen en van een groot aanbod aan verschillend veganistisch eten en drinken genieten. Je kunt ook kennismaken met grote merken uit Duitsland -zoals Dr. Goerg, PureRaw en Bianco- die met een aantal andere merken uit ons buurland op VeggieWorld aanwezig zullen zijn.

Naast de exposanten heeft het event een hoogstaand podiumprogramma voor je: de lezingen, presentaties, workshops en kookdemonstraties zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen.

Viva Las Vega’s
De organisatie voor deze Nederlandse editie is in de goede handen van Viva Las Vega’s, bekend van hun Food Festival en tal van andere events.

Info:
Openingstijden voor bezoekers: 5 en 6 maart – van 10:00 tot 18:00 dagelijks
Entreeprijs bij de kassa: € 7,50 (€ 5 voor studenten, scholieren, 65-plussers, invaliden, leden van VEBU en Viva Las Vega’s)
Entreeprijs online: € 5

We zien je graag op 5 en 6 maart op www.veggieworld.nl

 

Meer veggie:
>  Win Vegan Omega3 Algenolie

 

veggieworld

Toon de 3 reacties
 1. Pieter Prior schreef:

  Steeds meer vega en vegan in restraurants in Apeldoorn verkrijgbaar, dat gaat de goede kant op. Een aantal vrijwilligers heeft dat voor elkaar gekregen. Nu gaat ook Zutphen meedoen las ik onlangs. Hun site is http://www.vegavrijdagrestaurants.nl.

 2. Erwin Polderman schreef:

  Top, leuke reactie Pieter!
  We promoten het even in social…
  Groet, Erwin – red.

 3. Pieter Prior schreef:

  @Erwin Polderman: Bedoel je dat het op https://www.facebook.com/debeterewereld komt te staan?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.