Versapers: de trend van 2015 is slowjuicen!

versapers

Dat groente en fruit supergezond is hoeven wij, van Versapers, jou niet te vertellen. Voor onze dagelijkse voedingsstoffen, maar ook als investering voor de toekomst en zelfs voor het voorkomen van allerlei ziektes. Niet zo gek dus dat er wereldwijd een ware juice revolution aan het ontstaan is. Maar hoe maak je nou de lekkerste en gezondste sapjes? Natuurlijk….met een slowjuicer!

Met een slowjuicer pers je op een koude en langzame manier sap uit allerlei soorten groente, fruit en kruiden. Van bladgroenten tot harde knollen, van kruiden tot geweekte amandelen, een slowjuicer biedt gegarandeerd meer combinatiemogelijkheden dan welke sapmachine ook.

Bovendien komt er tijdens het persen nauwelijks zuurstof en warmte vrij, waardoor vitamines, enzymen en mineralen in tact blijven. Hierdoor is het sap dat je maakt van zeer hoge kwaliteit en tot wel 48 uur houdbaar in de koelkast.
Maar wist je dat je met een slowjuicer ook soepen, sauzen, babyvoeding, spreads, ijs en amandelmelk kunt maken? En van de pulp die overblijft na het juicen, kun je diverse heerlijkheden maken.

www.versapers.nl

De unieke Versapers formule
Versapers een Nederlands bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in slowjuicers. In de afgelopen jaren is de Versapers Slowjuicer doorontwikkeld tot een zeer gewaardeerde keukenmachine met heel veel enthousiaste gebruikers in binnen- en buitenland.

Wat maakt de Versapers bijzonder?
·         Mooi en handzaam design. Een sieraad voor elk aanrecht!
·         Een veilige machine, BPA vrij!
·         Stille motor, van degelijke kwaliteit (10 jaar garantie)
·         Gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken
·         Nederlands service center voor al uw vragen
Gratis extra’s bij een Versapers
·         Grove zeef voor zacht fruit
·         Receptenboekje met meer dan 64 heerlijke sapjes

versapers-4g


versapersHulk Cappuccino recept

Ingrediënten:
100 gr gesneden boerenkool of een groot blad boerenkool
2 sappige appels (Elstar)
¼ venkel
schijfje citroen zonder schil

Slowjuice bereiding:
Snijd de boerenkool in stukken van 2-3 centimeterook de nerven  kunnen gewoon mee in de slowjuicer.Snijd de appels in dikke plakkenvan 1 centimeter en nog een keer overdwars om het klokhuis heen. Verwijder de pitjes. Snijd de venkel in dwars op de draad in stukken van 2-3  centimeter. Doe de boerenkool, de citroen en de appel om en om in de slowjuicer. Doe een stukje appel als laatst.

Bevat onder andere: • Vitamine C • Vitamine E • Jodium • Vitamine K • Foliumzuur • Calcium

Exclusieve aanbieding!
Gratis ZOKU Duo Pop IJsjesmaker cadeau ter waarde van € 47,50 bij aankoop van een Versapers slowjuicer voor 31 december 2015. Elk model mogelijk. Gebruik de actiecode: BW2015

versapers

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *