Voordeel scoren bij Natuurwinkel en GooodyFooods!

Kortingen tot 25% tijdens ‘Pluk je voordeel’-dagen.

Klanten van de Natuurwinkel en GooodyFooods kunnen vanaf woensdag 6 tot en met zaterdag 9 juni weer profiteren van de ‘Pluk je voordeel’-dagen. Voor het vijfde jaar op rij organiseert Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, deze succesvolle actie voor haar winkelformules. Tijdens de actieperiode kunnen klanten ‘Scoor-je-voordeel’-stickers plakken op 5 producten naar keuze, voor een korting oplopend tot 25%.

Gooodyfoood poster

“Deze actie is aantrekkelijk voor zowel bestaande als nieuwe klanten”, zo zegt Joram Esman van de GooodyFooods-winkel in Zaandam. “Grote voordeel van deze actie is de keuzevrijheid die onze klanten hebben. De stickers kunnen namelijk op het gehele assortiment worden geplakt. Van biologisch brood tot babyluiers, van pasta tot pastinaak. Sommige klanten plakken de stickers op de vaste boodschappen; anderen vinden het juist leuk om eens een andere smaak of een nieuw product te proberen. Deze actie scoort ieder jaar weer prima. En dit jaar hebben we een leuke knipoog naar het EK voetbal.”

Door het plakken van voordeelstickers, variërend van 10% tot 25%, op een biologisch product naar keuze bepaalt iedereen zijn eigen aanbiedingen. Het hele assortiment (met uitzondering van cadeaubonnen, abonnementen, boeken, zuigelingenvoeding tot 6 maanden en geneesmiddelen) komt voor een voordeelsticker in aanmerking. Dus ook artikelen die al in de aanbieding zijn. Het stickerboekje met de ‘Pluk je voordeel’-stickers is begin week 23 huis-aan-huis verspreid en is ook in de vestigingen van Natuurwinkel en GooodyFooods verkrijgbaar.

Over Wessanen Benelux
Wessanen Benelux brengt met 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Dit doet zij enerzijds door sterke eigen merken neer te zetten, zoals Zonnatura, De Rit, Ekoland, LunaeTerra, Molenaartje en Whole Earth. Anderzijds opereert Wessanen Benelux als groothandel voor supermarkten en natuurvoedingswinkels. Wessanen Benelux exploiteert tevens de eigen franchiseformules Natuurwinkel en GooodyFooods. De eigen merken van Wessanen zijn te vinden in nagenoeg alle 460 natuurvoedingswinkels en in alle grote supermarkten in Nederland. Natudis, Foodprints en Kroon Biologische Verswaren zijn onderdeel van Wessanen Benelux. Wessanen Benelux maakt op haar beurt onderdeel uit van Royal Wessanen nv.

www.wessanen.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.