Wat zit er in de HealthBox? | unboxing (blog)

healthbox

Blog Happy-thingz over de Healthbox

Wie met regelmaat een kijkje neemt op deze blog, is inmiddels bekend met het fenomeen ‘unboxing’.
Maandelijks kun je hier al een unboxing video vinden van boxen die gevuld zijn met beauty producten.
Maar vandaag heb ik een andere box inhoud voor je. Het concept is verder hetzelfde zoals we dat al kennen. Je neemt een (1,3 of 6 maanden) abonnement en elke maand ontvang je dan een box met een aantal producten waarvan je van te voren niet weet wat dit zal zijn. Wat ik overigens fantastisch vind. Een welverdiend surprise cadeautje aan jezelf noem ik dat altijd.

De box die ik vandaag samen met jullie ga unboxen is de HealthBox. De naam zegt het al, dus je begrijpt dat in deze box producten zitten die te maken hebben met je gezondheid. Toen ik er over las werd ik enthousiast. Dit is echt iets voor mij!
Meerder keren in het jaar heb ik namelijk van die ik-moet-gezonder-gaan-leven-en-nu-echt-suiker-laten-staan fases. Maar eigenlijk weet ik nooit echt waar en hoe ik moet beginnen. In de hoop dat deze HealthBox daar verandering in brengt…

Kijk gezellig mee naar de inhoud van deze box.

Wil je nu zelf ook zo’n HealthBox ontvangen of cadeau doen? Voor €24,95 krijg je maandelijks een box thuis met sowieso een pot natuurlijke vitaminen (dan heb je het bedrag van de box er al bijna uit). Hiernaast ontvang je nog 4 tot 5 fullsize(!) producten zoals een tussendoortje en natuurlijke huidverzorging. Ideaal dus om op deze leuke en vooral voordelige manier kennis te maken met verschillende gezonde producten.
De waarde van deze box was maar liefst € 65! Tel uit je winst!

Vergeet deze video niet te delen met je HFF (health freak friends) 😉

Liefs Stefanie

Deze blog verscheen eerder op: www.happy-thingz.nl
Artikel: www.happy-thingz.nl/healthbox

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *