Wildplukken is een hype (Winactie!)

Je eerste veilige stappen als wildplukker

Iedereen wil graag eetbare wilde platen uit de natuur oogsten en toebereiden. Wildplukken is leuk, maar kan ook gevaarlijk zijn…

wildplukken-boek-hype
Voor de beginnende wildplukker is er goed nieuws met het boek ‘Culinaire inspiratie WILDPLUKKEN’ van

Bea Möllers.
Bea oogst al haar hele leven wilde planten en schreef er columns over in het Noordhollands Dagblad die nu in het boek gebundeld zijn. Met Bea als gids kan je veilig je eerste stappen als wildplukker nemen. Geniet al tijdens het lezen
van dit boek van onze culinaire heerlijkheden uit de natuur!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.