De Combekk “Rails Edition” met thermometer

Combekk pan

Combekk Homeware is kwaliteit van Nederlandse bodem. Volledig geëmailleerde gietijzeren producten met een functioneel design van volledig gerecycled materiaal. Kookgerei van geëmailleerd gietijzer houdt warmte vast en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de pan. Niet voor niets dus dat de beste chefs van de wereld veel gebruik maken van geëmailleerde gietijzeren pannen. De producten van Combekk Homeware brengen deze eigenschappen thuis op het fornuis.

Functioneel design
Het eigenzinnig en stoer design laat er geen twijfel over bestaan, deze pan blijft heel je leven aan je zijde. Combekk Homeware produceert als eerste merk in de wereld een pan met een geïntegreerde thermometer in de wand van de pan. De thermometer zal je inzicht geven in hoe de pan reageert op een warmtebron.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de laatste artikelen
!

COMBEKK
 
“Wanneer moet mijn vlees in de pan?” 
 
“Op welke temperatuur moet mijn stoofpotje sudderen?”

“Hoe kan ik het beste in een gietijzeren pan frituren?”
 

Met de geïntegreerde thermometer ben je in staat om zelfs de moeilijkste kooktechnieken met volledige controle uit te voeren.

Made in Holland
Over de hele wereld wordt een gietijzeren braadpan een “Dutch Oven” genoemd. De naam “Dutch Oven” refereert aan een productietechniek waarbij gesmolten ijzer in een zandmal wordt gegoten. Deze techniek is door de Nederlanders uitgevonden en wij zijn daarom enorm trots dat wij als enige merk al onze pannen in Nederland gieten. Een Dutch Oven uit Nederland, zoals het hoort!COMBEKKMEAT web

Treinrails in je keuken
IJzer verliest nooit zijn kwaliteit, de Dutch Oven is dan ook van 100% gerecycled materiaal gemaakt. Door een speciale smeltoven en de juiste mix van materialen wordt de allerbeste kwaliteit gehaald, zonder ook maar een ijzererts te hoeven delven “Dit stelt ons in staat om op zoek te gaan naar mooie verhalen van bijvoorbeeld oude bruggen, gebouwen of voertuigen die wij een tweede leven kunnen geven in onze producten.” De Combekk Rails Edition verteld het verhaal van Nederlandse trein rails, die het hoofdbestanddeel vormen in deze serie.

CombekkMail & Win
Like de Facebook pagina van Comebekk en vul hieronder je naam, verzendgegevens en een hele goede motivatie in. Dan maak je kans op deze Dutch Oven mét thermometer (24 cm), t.w.v. €219, The Rails Edition!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *