Win de drie nieuwe smaken van Le Pain des Fleurs crackers

Le Pain des Fleurs maakt al 13 jaar glutenvrije bio crackers. Begonnen met de boekweit crackers daarna volgden al snel meer smaken. Le Pain des Fleurs heeft er nu weer drie bij en jij kunt ze kopen maar ook winnen!

De crackers bevatten essentiële ingrediënten die zijn geselecteerd voor zijn hun nutritionele voordelen en op smaak. De crackers bevatten geen allergenen. Ze zijn dus zonder melk, eieren, aroma en gist geproduceerd. Nog een voordeel zijn de afwezige toegevoegde suikers. De crackers zijn goed geschikt als broodvervanger of als tussendoortje. Je kunt ze naturel eten of lekker besmeren.

De drie nieuwe verschillende smaken zijn: groene linzen, kikkererwten en zwarte rijst.

Mail & Win

Wil jij kans maken op 1 van de 10 pakketten met de glutenvrije crackers? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet proef jij binnenkort de nieuwe smaken van Le Pain des Fleurs!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.