Win: De lekkerste Hippeas!

Licht en krokant, bomvol met proteïne en vezels. Dat zijn Hippeas! Een snack gemaakt van kikkererwten, low calorie, biologisch, glutenvrij, veganistisch, kosher en zonder GMO’s. Met minder dan 91 calorieën per zakje kun je nu snacken zonder schuldgevoel, yes!

HIPPEAS zijn niet alleen gezond, maar voor elk verkocht zakje word er ook een deel gedoneerd aan de stichting Farm Africa. Dus handen in de lucht, bloemen in je haar en kruimels in je baard!

Be a HIPPEA!

Hippeas is in 4 smaken te verkrijgen: Far out Fajita, Cheese & Love, In Herbs we Trust en Sweet & Smokin’ in klein en groot formaat.

Een leuk weetje is ook dat Leonardo DiCaprio tot een van de investeerders behoort van HIPPEAS. Leonardo DiCaprio is een Oscar-bekroonde acteur, producent en activist. In 1998 stichtte hij de Leonardo DiCaprio Foundation voor biodiversiteit en habitatbehoud en oplossingen voor klimaatverandering. Hij is VN Boodschapper van Vrede voor Klimaat en zit in het bestuur van verschillende stichtingen die zich bezighouden met klimaatverbetering en dierenwelzijn.

JetDrinks

JetDrinks is een horeca groothandel met innovatieve drank en food concepten. JetDrinks bestaat ruim 16  jaar en heeft inmiddels een breed assortiment met leuke innovatieve foodconcepten.

Hippeas bestellen? Ga naar www.JetDrinks.nl

Mail & Win

Wil je ook een Hippea worden? Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans op een van de 10 verrassingspakketten met (en voor) Hippeas!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *