Win Max’s Mints

Nice to mint you! We stellen je graag voor aan Max’s Mints, hét leuke, lekkere en vooral goede alternatief op ouderwetse mints. Max’s Mints zijn namelijk echte Mints on a Mission; niet alleen biologisch maar ook 100% natuurlijk én door een sociale werkplaats verpakt in de vrolijke, oneindig recyclebare blikjes.

De frisse mints van Max zijn er speciaal voor iedereen die graag kiest voor ‘goed’, want keuzes daar zit power in hoe klein de beslissing ook is. En met ’n blikje van Max op zak geef je niet alleen jouw smaak een flinke boost, maar laat je ook meteen zien dat jij het belangrijk vindt om de wereld een beetje mooier achter te laten!

Je hebt het misschien al door, Max’s Mints doet dingen graag een beetje anders! Daarom zijn de mints verkrijgbaar in 6 lekkere en verrassende smaken; Menthol, Spearmint, Lemon, Ginger, Coffee en Liquorice. Zo proef je een verschil én maak je een verschil.

Mail & Win

Ben jij benieuwd of Max niet alleen een mooi verhaal heeft maar ook nog lekker is? Dat komt goed uit! We geven namelijk drie pakketjes van de 6 smaken weg! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder jouw gegevens achter laten. Toi toi toi!

Doe ook mee via Instagram of Facebook!

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *