Win! Naturall Nutrition

Naturall Pure:

Makkelijk en snel je proteïnen, goede vetten, vezels, vitaminen en mineralen binnenkrijgen? Vertrouw op de powermix van Naturall Pure. Je maakt er in een handomdraai een heerlijke romige shake mee, zonder toegevoegde suikers en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Maar dat niet alleen: Je kunt Naturall Pure ook door je yoghurt, muesli of smoothie mengen voor een extra gezond ontbijt, of als proteïnerijke basis gebruiken voor pannenkoeken en andere baksels. SHAKE IT, MIX IT, BAKE IT! 14 Belangrijke voedingsstoffen bij elkaar in één krachtige formule, 100% natuurlijk en nog lekker ook. Verkrijgbaar in de smaken Vanilla, Chocolate en Vegan Coconut.

Vegan Vitamine D3:

Moe of lusteloos? Vitamine D-tekort kan de oorzaak zijn, vooral als je weinig buiten komt, boven de 50 jaar bent en/of geen vlees en vis eet, Snel de zon in dus, want dat is de belangrijkste bron van Vitamine D3. Of, als dat niet elke dag lukt, Vitamine D3 bijslikken, de best opneembare vorm van vitamine D. Vitamine D3 van Naturall is een plantaardig supplement, op basis van het unieke Vitashine™ Vitamine D3. Gemaakt van korstmossen, 100% Vegan dus. Fijn voor dier en milieu, fijn voor jou.

Kortingscode:
Speciaal voor lezers van De Betere Wereld 15% korting op je 
eerstvolgende aankoop bij www.naturall.eu met de code DBW15

Naturalls missie

Nederland gezonder maken met 100% natuurlijke supplementen

Bij Naturall doen we er alles aan om gezonde, 100% natuurlijke producten te ontwikkelen. Producten zonder rommel, zonder extra suikers of andere overbodige toevoegingen. Maar wél het gemak van een shake of supplement. Zodat je juist ook op drukke momenten iets goeds voor je lichaam doet.

Waarom we dat willen?

Naturall is opgericht door voedingsdeskundige Monica en food-ondernemer Erik. In 2016 besloten we, in reactie op alle kunstmatige poeders en shakes op de markt, samen een lijn 100% natuurlijke voedingssupplementen te ontwikkelen. Waarom? Omdat het hard nodig was! Veel supplementen zijn namelijk zo doorontwikkeld dat ze weinig natuurlijks meer bevatten. Wat er wel zit: suikers, verdikkingsmiddelen, chemische smaak- en kleurstoffen. Zonde, want totaal overbodig.

Supplementen die we zélf graag zouden kopen

Daarom hebben we samen met een team slimme voedingstechnologen de Naturall Pure-formule samengesteld. Een uitgebalanceerde mix van eiwitten, goede vetten en superfoods zoals zaden en pitten, in drie uitgebalanceerde smaken: niet alleen 100% natuurlijk, maar ook 100% lekker. De reacties waren zó positief dat het assortiment inmiddels is uitgebreid met de Naturall Vegan Vitamine D3. En achter de schermen werken we hard aan nieuwe, 100% natuurlijke smaken en supplementen. Producten die jou op ieder moment van de dag helpen om je energiek en fit te voelen en je lichaam van essentiële voedingsstoffen te voorzien. Juist ook als je onderweg bent, of weinig tijd hebt.

Zonder rommel, 100% natuurlijk. Die garantie heb je.

Winactie

Wil jij de producten van Naturall proberen? We mogen 5 pakketten verloten met de vegan Vitamine D3 én een Naturall Pure in smaak naar keuze! Vul hieronder je gegevens, motivatie en favoriete smaak in en maak kans!

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun pakket ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *