Win nu één van de 10 gratis Synofit CurcuPlus verpakkingen!

Synofit CurcuPlus is een uniek voedingssupplement op basis van Bio-Curcumine en Astaxanthine.

De Bio-Curcumine van Bio-CM100® bevat meer dan 95% curcuminoïden en blijft tot zeker 8 uur na inname in het lichaam aanwezig. Hierdoor heeft u extra veel profijt van deze actieve stoffen. Curcumine is onder meer goed voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever. Daarnaast is het een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.
Astaxanthine van AstaReal® is 100% natuurlijk en wordt door echte micro-algen geproduceerd. Naar de veiligheid en werking van Astaxanthine zijn veel wetenschappelijke studies verricht.
Deze ingrediënten zijn verwerkt in plantaardige algenolie. Door de vloeibare formule worden de actieve stoffen na het uiteenvallen van de capsule zeer goed in het lichaam opgenomen.

Mail & Win

Wil jij kans maken op 1 van deze 10 unieke pakketjes voedingssupplementen? Laat dan hieronder je gegevens achter en misschien ben jij dan wel een van de gelukkige winnaars!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *