Een tip van chocolademerk iChoc voor je dessert, veganstyle!
Ingredienten (4 pers.)
200gr iChoc Witte Vanilla
400ml geklopte, vegan slagroom (gekoeld)
½ theelepel gemalen Agar-Agar
250gr aardbeien
Bereiding
Smelt de chocolade en maak het mooi glad.
Vermeng 100ml van de slagroom met de AgarAgar, verwarm het tot het kookpunt en laat het 2 minuutjes doorkoken.
Als dat vervolgens een beetje is afgekoeld, meng je dat door de chocolade.
Verdeel de rest van de slagroom over 4 glazen, verdeel daar het chocolademengsel over heen, en laat het een nacht opstijven.
De volgende dag pureer je de aardbeien en verdeel je die over de 4 glazen mousse.
Meer lezen?
Pure, biologische sappen van Vitamont (Win!)
Lekker gezond met Schulp (Win!)
Glaasje gerstegras: bomvol voordelen (Win!)
Birch Wtr – biologisch berkenwater