Witte Vegan Chocolademousse

Een tip van chocolademerk iChoc voor je dessert, veganstyle!

ichoc whiteIngredienten (4 pers.)

200gr iChoc Witte Vanilla
400ml geklopte, vegan slagroom (gekoeld)
½ theelepel gemalen Agar-Agar
250gr aardbeien

Bereiding

Smelt de chocolade en maak het mooi glad.
Vermeng 100ml van de slagroom met de AgarAgar, verwarm het tot het kookpunt en laat het 2 minuutjes doorkoken.
Als dat vervolgens een beetje is afgekoeld, meng je dat door de chocolade.
Verdeel de rest van de slagroom over 4 glazen, verdeel daar het chocolademengsel over heen, en laat het een nacht opstijven.
De volgende dag pureer je de aardbeien en verdeel je die over de 4 glazen mousse.

Meer lezen?
Pure, biologische sappen van Vitamont (Win!)
Lekker gezond met Schulp (Win!)
Glaasje gerstegras: bomvol voordelen (Win!)
Birch Wtr – biologisch berkenwater

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.