Yarrah: Beter Leven voor ieder dier

yarrah

In het weekend van Werelddierendag doneert Yarrah Organic Petfood haar gehele EkoPlaza-omzet aan Yarrah-producten aan de Landelijke Dierenbescherming. In totaal doen 74 vestigingen van EkoPlaza mee.

Sinds juli jl. mag de producent van biologisch honden- en kattenvoer, het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming toevoegen aan de diverse (biologische) certificaten die het al heeft; uiteraard met drie sterren. Hiermee is het het eerste diervoermerk dat dit keurmerk mag dragen. Ter viering van dit feit draagt het bedrijf de gehele omzet van het weekend van 3 en 4 oktober over aan de Dierenbescherming.

Yarrah, EkoPlaza en de Dierenbescherming: drie organisaties die staan voor een Beter Leven voor álle dieren.

yarrah   yarrah

Yarrah is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1992. Toen was biologisch diervoer nog niet beschikbaar; Yarrah is dan ook de grondlegger van biologisch honden- en kattenvoer.
Yarrah
Sinds 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in Europa in de biologisch honden- en kattenvoersector. Als één van de weinige spelers op dit gebied, biedt het een brede range aan droog- en natvoerproducten voor honden en katten.

Om er zeker van te zijn dat alle ingrediënten 100% biologisch zijn, koopt de koploper alle grondstoffen zelf in. Om dit te waarborgen, bezoekt de kwaliteitsmanager alle leveranciers persoonlijk. Grote leveranciers worden ieder jaar bezocht; de kleinere krijgen om het jaar een keuringsbezoek.

Website Yarrah

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *