Yarrah nu ook Grain Free

graanvrij-Yarrah

Graanvrije honden- en kattenvoer en dan ook nog eens biologisch

Speciaal voor honden en katten die gevoelig zijn voor granen, heeft Yarrah Organic Petfood een graanvrije brok ontwikkeld. De brokjes bevatten biologische kip en MSC gecertificeerde vis. In plaats van granen, wordt er aardappelzetmeel en groene en gele erwten gebruikt voor de binding.

Graanvrij is een belangrijke trend in pet food. Zijn granen slecht voor honden en katten? Daar zijn de meningen over verdeeld. De klassieke range van Yarrah en –uiteraard ook- de vegetarische hondenproducten bevatten granen. In het ontwikkelproces worden de granen dusdanig bewerkt, dat de plantaardige eiwitten opgenomen kunnen worden. Voor honden en katten die problemen hebben met het verteren van granen en die allergische reacties vertonen, is de nieuwe graanvrije brok ontwikkeld.

Aangezien Yarrah geen kennels met honden en katten heeft om voer op te testen, zijn vijftig kattenbezitters en honderd hondenbezitters gevraagd de graanvrije brok te laten testen. Over smaak valt niet te twisten; zeker niet bij dieren en de uitslag was enorm positief: meer dan 85% van de dieren at het voer met smaak op. Een proefzakje van het nieuwe voer is vanaf januari 2014 op te vragen via de website van Yarrah:

www.yarrah.nl/graanvrij

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *