Zo vind je een duurzaam cadeau voor Moederdag

duurzame moederdag cadeaus

Bij Greetz volop keuze in duurzame Moederdag cadeaus

Zondag 12 mei is het weer Moederdag. Iedereen die een verantwoord cadeau wil geven kan o.a. terecht bij verrassingsplatform Greetz. Op hun website staan meerdere duurzame cadeaus waarmee moeders in het zonnetje gezet kunnen worden.
Hierbij een top 3 van de meest gegeven duurzame cadeaus op Moederdag.

Moederdagkaartje

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Greetz kun je meer dan 200 verschillende moederdagkaartjes vinden, die je ook zelf kunt personaliseren door eigen fotomateriaal te gebruiken. Uiteraard zijn de kaartjes ook duurzaam. De kaarten worden gedrukt op papier met FSC keurmerk. De FSC zet zich in voor behoud en verantwoord bosbeheer.
De kaartjes zijn verkrijgbaar via Greetz Wenskaarten vanaf €2,50 excl. verzendkosten.

Tony Chocolony

Duurzame chocolade. Daar staat Tony Chocolony voor. Niet alleen door duurzame grondstoffen te gebruiken maar ook door te streven naar 100% slaafvrij gemaakte chocolade. Een loffelijk streven waar Greetz graag mee helpt. Op Greetz.nl kun je meerdere (limited edition) giftboxen vinden. Kies bijvoorbeeld voor een proeverijtje waar moeders kunnen genieten van meerdere smaken.
De proeverij is verkrijgbaar via Greetz Chocolade voor €9,95 excl. verzendkosten

Fles wijn

De KAIKEN Reserva Cabernet Sauvignon is een mooi voorbeeld van een duurzame wijn die bij Greetz verkrijgbaar is. De druiven van deze uit Chili afkomstige wijn zijn niet alleen verantwoord geteeld, maar zijn ook nog eens heel lekker. Een aanrader voor Moederdag.
Deze fles wijn is verkrijgbaar via Greetz Wijn voor €16,95 excl. verzendkosten

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *