Crisis ook voelbaar in kledingkast

Kledingruil biedt de oplossing.

Helaas maakt de crisis dat we moeten bezuinigen, ook op kleding. Gelukkig is hier een oplossing voor! Kom naar het kledingruilfeest van Little Green Dress op 26 mei in Amsterdam en ruil je nieuwe garderobe bij elkaar zònder je bankrekening te plunderen.

De crisis is voelbaar in onze kledingkast, zo koopt 78% van de Nederlanders minder kleding dan vorig jaar. Gelukkig kun je ook met weinig geld je verlangen naar nieuwe kleding vervullen. De Kledingruil Extravaganza op 26 mei biedt een mooie kans aan vrouwen om hun kledingkast op een goedkope manier op te frissen.

Meer dan 100 kledingstukken en accessoires zullen die middag van eigenaresse veranderen. Professionele styliste Tanja Hoff zal de deelneemsters van advies voorzien om stijlideeën te delen en nieuwe mis’kopen’ te voorkomen.

Kledingruilen 3 keer goed
Tijdens een kledingruil van Little Green Dress slaan de deelneemsters drie vliegen in één klap: de portemonnee wordt gespaard, het verlangen naar nieuwe kleding wordt vervuld en tenslotte redden we textiel van de afvalberg. Alle ingeleverde kleding komt goed terecht, want de ongeruilde items gaan naar Stichting Humana

Niemand gaat met lege handen naar huis dankzij de goodietafel waar fijne goodies vanaf kunnen worden gepakt. Hiervoor zijn bijdragen geleverd door o.a. Lush, Dilmah thee, Just Nuts, ByMiekk, Ekelogical en Pretty Pure.

Dus is dat rokje echt te klein en zijn die schoenen nog steeds ongedragen? Kom ze ruilen op de Little Green Dress Kledingruil Extravaganza op 26 mei. Het feest vindt plaats in Muzenis, Cliffordstraat 38 te Amsterdam. Kaarten voor de kledingruil kosten €12,50 en kunnen worden gekocht via www.littlegreendress.nl/shop.

Over Little Green Dress
Little Green Dress is de grootste kledingruilorganisator van Nederland. Met hun goed bezochte kledingruilfeesten bewijzen ze dat het adagium ‘van ruilen komt huilen’ tot het verleden behoort.

Little Green Dress werd eind 2009 opgericht door Maartje Maas. Met de kledingruilfeesten hoopt Maartje de deelnemers te inspireren tot een groenere levensstijl en een creatievere kijk op kleding.
www.littlegreendress.nl
twitter.com/LittleGDress
Facebook.com/littlegreendress

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *