Droom Sneakers voor een goed doel


Live Now Dream Now (LNDN) introduceert: Droom Sneakers
.

LNDN is het nieuwe schoenenmerk voor dames dat niet alleen goed oogt, maar ook goed dunkt. Wie nu binnenkort in de hip bewerkte sneakers van LNDN stapt, draagt automatisch bij aan een betere wereld. LNDN is namelijk opgericht vanuit de gedachte om een modieuze collectie sneakers te lanceren die tegelijkertijd het goede doel "stop kindermisbruik" ondersteunt.

LNDN

De elegante sneakers van LiveNowDreamNow zijn een absolute aanwinst voor iedere fashionista met haar modehart op de juiste plek. Voor de introductie is een halfhoge iconische sneaker ontwikkeld, zodat je altijd een LNDN uit duizenden herkent. Een combinatie van verschillende soorten hoogwaardig materiaal en opvallende details maken van deze sneaker een one of a kind. De collectie bestaat uit verschillende varianten; van heel uitgesproken met neon of goud accenten tot meer ingetogen chique.

De droomstappers van LNDN zijn het meesterwerk van schoenenfanaat Arjan de Man. Als kleine jongen wilde de oprichter van het merk al niets anders dan spectaculair schoeisel ontwerpen en produceren. “Ik wilde altijd al een jonge, hippe schoenenlijn ontwerpen. Een collectie waarin ik creatief volledig vrij kan zijn, dat een hoger doel dient en mijn persoonlijke levensmotto: “Live Now, Dream Now”, eer aandoet. Dat is precies waar dit nieuwe schoenenlabel LNDN voor staat.” Twijfelen over het juiste goede doel hoefde Arjan de Man geen seconde. Na een ontmoeting met Stop Kindermisbruik en het zien van de documentaire viel het kwartje; ik ga een lang gekoesterde droom werkelijkheid maken en een eigen schoenenlabel introduceren die dromen van anderen ook uit laat uitkomen. Een merk met als doel het ondersteunen van Stop Kindermisbruik met een prachtige schoenencollectie.

‘’We omarmen initiatieven als deze rondom Stop Kindermisbruik. Ik ben dan ook heel enthousiast over deze collectie van LNDN en we hopen dat onze ambassadeurs en anderen hier binnenkort op rond stappen!’’ (Evelien Hölsken, Directeur Stop Kindermisbruik)

LNDN

Actie "Lock me up, free a girl"
Vanaf 25 mei 2012 zet LNDN oprichter Arjan de Man zich ook persoonlijk in voor de actie Lock me up – Free a girl, die wordt georganiseerd door restaurant The Red Sun in Amsterdam. Tien dagen lang leveren bekende en onbekende Nederlanders hun vrijheid in om honderden minderjarige meisjes hun vrijheid terug te geven. In het restaurant bevinden zich twee hokjes, met de afmetingen van de hokjes in de Indiase bordelen. Ook Arjan zal zich 12 uur in zo’n hokje laten opsluiten om geld in te zamelen voor Stop Kindermisbruik. De droomstappers uit de eerste LNDN collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de betere schoenenspeciaalzaken.

Voor meer informatie en achtergrond over onze collectie bezoek: www.lndn.eu

Toon de 2 reacties
  1. Yvonne van der kloof schreef:

    De sneakers zien er echt geweldig leuk uit, ben er gelijk verliefd op. En het initiatief waarvoor ze zijn gemaakt, is al even geweldig

  2. Peggy schreef:

    Wauw, erg mooie sneakers en ook een goed initiatief. Daar gaan we voor.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.