Duurzame kleding bij watMooi.nl met 15% korting!

Fashion

Mooie mode met 15% kortingFashion

Bij watMooi vind je de grootste verzameling duurzame kleding .Van lingerie tot sportkleding, van warme vesten tot blouses.  Fashionable, vrouwelijk én gemaakt met de grootst mogelijk zorg voor mens en milieu. De wereld een beetje mooier maken terwijl je shopt. Zo Mooi kan het zijn.

Want kleding groeit niet aan een hangertje: het wordt gemaakt door boeren, wevers en mensen in fabrieken; vaak aan de andere kant van de wereld.  watMooi vertelt jou graag het verhaal achter hun mooie kleding. Zo vind je op hun website bij ieder merk informatie over de herkomst van de kleding.

Ook beter voor jou

Sta jij  ook voor eerlijk loon voor iedereen? Voor goede werkomstandigheden, minder waterverspilling en minder gebruik van chemicaliën? En ook al zit je niet in de politiek, heb je geen bakken met geld en kom je nooit in een ontwikkelingsland, toch kun jij het verschil maken. Met het kopen van duurzame mode help je de mensen die het maken en draag je bij aan de ontwikkeling van duurzame productiemethodes. Dat is beter voor mens, dier en milieu. En het is niet alleen beter voor anderen, maar ook voor jou. Want zeg nou zelf, jij draagt toch ook liever kleding waar geen chemische rommel in zit en waar geen kinderarbeid aan te pas is gekomen? Kleding die met liefde is gemaakt, zit nu eenmaal lekkerder. Letterlijk en figuurlijk.

 

InspiratieFashion

watMooi bestaat al meer dan 12 jaar en is uitgegroeid tot de grootste webshop van Nederland op het gebied van duurzame mode. Joke Bom, oprichtster, is trots dat de vraag naar duurzame mode groeit. “Onze klanten inspireren me om de wereld een beetje mooier te maken en geven mij het vertrouwen dat het kan. Samen kunnen we het verschil maken”.

Korting

Ontdek nu de duurzame collectie van watMooi met 15% korting. Gebruik de kortingscode wmbetere. De code is geldig tot en met 1 april 2018 en is één keer geldig per huisadres. Bezoek
de webshop op www.watmooi.nl.

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *