Fair Fashion van Armed Angels


Seizoen 2013/14 "Men & Women: Into the Wild". 

ARMEDANGELS, één van Europa’s leading sustainable brands van het moment, komt deze winter met een kleurrijke, veelzijdige collectie in 100% sustainable stoffen waaronder merinowol en organic linnen. Van animal-prints tot preppy overhemden en polo’s, het coole street-fashion label uit Keulen bewijst dat fashion wel degelijk fair kan zijn.

ARMEDANGELS haalt voor het AW13 seizoen inspiratie uit meerdere thema’s maar blijft één geheel door het gebruik van natuurlijke materialen. Voor zowel dames als heren zijn er tees van 100% organic cotton met dierenprints, maar ook fijne heren polo’s en hoodies in warme herfstachtige kleuren. Nieuw dit seizoen zijn de oxford cotton overhemden voor heren in klassiek wit of lichtblauw. Preppy, casual, chique, ironic, funny, comfi, classic of cool, deze winter is er genoeg keus voor een eerlijke garderobe.

armed angels

Over ARMEDANGELS
De organisatie ARMEDANGELS werd in 2007 opgericht met het doel om door middel van eerlijk geproduceerde fashion bij te dragen aan een betere wereld. Zo draagt het katoen het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk en wordt er geprobeerd lange afstanden in het productieproces te vermijden, om zo de CO2-uitstoot te verminderen. ARMEDANGELS gelooft in eerlijke, sociale werkomstandigheden en zorgt dat werknemers genoeg verdienen om hun families te onderhouden, gezondheidszorg te bieden en hun kinderen naar school te laten gaan. Daarnaast gaat van elk verkocht kledingstuk één euro van de winst naar een goed doel. ARMEDANGELS laat op deze manier zien dat fashion niet ten koste hoeft te gaan van mens of milieu.

PS:  Armed Angels staat ook op MINT, 14/15 juli a.s. in de RAI. 

armed angels

www.facebook.com/armedangels

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *