Ik Kom In Actie: voor fair fashion!

ik-kom-in-actie

Al vanaf 1 minuut meehelpen aan een betere wereld

Ik Kom In Actie is de website die gemakkelijk en leuk maakt om iets te doen voor een betere wereld. Van petities tot vrijwilligerswerk: zoek op de tijd die jij nu hebt, of bekijk de acties op het thema dat jij belangrijk vindt voor eentje die bij jou past!

Gisteren, donderdag 24 april, was het in 55 landen Fashion Revolution Day. Een groot succes, en de zgn. hashtag #insideout (waarmee je een kledingstuk binnenstebuiten droeg en jezelf daarmee op de foto zette en online postte) was zelfs Trending Topic op Twitter wereldwijd.
Als chef redactie betrok ik De Betere Wereld online en fysiek bij deze dag. Zo waren wij ook aanwezig bij de ‘StoereVrouwen’ die op diverse plaatsen in Amsterdam ‘stripten’ voor meer bewustwording van de misstanden in de mode-industrie en betere werkomstandigheden voor arbeiders -vaak vrouwen en kinderen- werkzaam in die industrie. Fashion Revolution Day werd uitgeroepen ter nagedachtenis van de ramp Rana Plaza in Bangladesh.

Wil jij ook wat doen voor fair fashion?
Al vanaf een minuut of 2 kan je je inzetten voor meer transparantie en/of betere werkomstandigheden in de mode-industrie, en dus voor een betere wereld. Onderstaande acties staan op IkKomInActie.nl en we vertrouwen er op dat er in elk geval 1 perfect bij je past! 😉

een-betere-wereld

LOGO
Hartelijk dank! 🙂

www.ikkominactie.nl
www.talkingdress.nl
www.stoerevrouwen.nl
www.schonekleren.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *