Ikkominactie: verbeter de wereld in één dag!

ik kom in actie

Een paar suggesties...

Ikkominactie wil het in actie komen voor een betere wereld makkelijker en leuker maken. Daarom zetten zij alle acties voor je op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw voorkeuren aan te geven: de tijd die je er aan wilt besteden, van twee minuten tot een dag of meer, of het thema dat je het meest aanspreekt. Kies uit eerlijke handel, klimaat, dier & natuur, welzijn Nederland of internationale hulp.

Wat volgt is een lijstje met acties die je direct uit kan voeren, zodat er echt geen excuus meer is om niet in actie te komen!

Vandaag koos ikkominactie drie acties uit die je een dag kosten:

Plaats een kledingcontainer voor het Liliane Fondsik-kom-in-actie
Wil je kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden steunen? Plaats dan een kledingcontainer voor tweedehands kleding bij je school, bedrijf of op andere locatie. De opbrengst gaat naar het Liliane Fonds.

Repareer iets in het Repaircafe!repaircafe-ikkominactie
Zonde om dingen die stuk zijn weg te gooien! Bijna alles kan gerepareerd. Ga daarvoor naar het Repair Café! In het Café zijn gereedschap en materialen aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. Ook is er deskundige hulp aanwezig.

Breng je eigen fietsomgeving in kaartfietsersbond-ikkominactie
Ben je gek op fietsen? Help de Fietsersbond mee de fietsrouteplanner van Nederland in kaart te brengen en te bouwen! Je helpt door op een kaart speciale punten of wegen in te tekenen via internet. Deze zijn de volgende dag al te zien op de fietsrouteplanner!

Kijk voor andere acties op ikkominactie.nl, al vanaf twee minuten!

Lees ook:
> Ikkominactie: verbeter de wereld in 1 uur
> Ikkominactie: verbeter de wereld in 5 minuten

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *