Mail & Win: 100% minerale make-up kit van beMineral

 

Maak nu kans op een 100% minerale make-up kit van beMineral!

Beauty Injection uit Nieuwegein met aan het hoofd directeur Greet Hoedeman, is een pionier op het gebied van het succesvol positioneren van minerale make-up producten. Het bedrijf introduceerde én bouwde de afgelopen jaren binnen de professionele beautybranche met veel succes aan bekende merken zoals bareMinerals, freshMinerals en PRIORI®CoffeeBerry Perfecting Minerals. Op basis van een lang gekoesterde wens in combinatie met de uitgelezen expertise binnen dit segment van make-up producten, werd het de hoogste tijd voor een volledig zelf ontwikkeld, nieuw Nederlands mineraal make-up merk, te weten beMineral® by Greet Hoedeman!Minerale make-up is anno 2012 mateloos populair en kent wereldwijd talloze fans en trouwe gebruikers. Ook in Nederland zijn er inmiddels diverse merken op de markt, veelal afkomstig uit het buitenland. Greet Hoedeman, eigenaar en directeur van Beauty Injection, heeft sinds 2003 een schat aan kennis en ervaring opgedaan binnen de wereld van minerale make-up. Hieruit ontstond gaandeweg de grote wens en behoefte voor het zelf ontwikkelen en uitbouwen van een eigen, uniek mineraal make-up merk, met een internationale allure, look & feel!

beMineral®, minerale make up op basis van slechts 3 hoogwaardige ingrediënten
De lat bij het ontwikkelen van de collectie van beMineral®lag hoog. Deze nieuwe lijn met minerale make-up moest qua kwaliteit immers minstens gelijkwaardig zijn aan hetgeen Beauty Injection reeds voeren en gevoerd hebben, maar liever nog overtroffen worden. Het resultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid. De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide.

De lijn bestaat bij de start uit een serie van:

  • 6 beMineral® natuurlijke minerale foundations
  • 13 minerale glans oogschaduwpoeders
  • 9 minerale glimmer oogschaduwpoeders
  • 5 minerale matte oogschaduwpoeders
  • 6 minerale lipglosses (‘lipplumpers’)
  • 3 minerale bronzing poeders
  • 3 minerale blushers

 

Dit is echter pas het begin, want de collectie zal gaandeweg verder worden uitgebreid. Stuk voor stuk hebben deze intense kleuren in zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat!

De nieuwe minerale make-up producten van beMineral® wordt zelf ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. De producten worden verkocht bij gespecialiseerde beMineral®- salons door geheel Nederland. Consumenten kunnen kijken op de website www.bemineral.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *