Mail & win: 2 cadeaubonnen van Goodfibrations

Goodfibrations

Goodfibrations: Goed tot op de vezel

Of je nu op zoek bent naar een jurkje voor een speciale gelegenheid, een warm winters vest, comfortabele hoodie, zakelijk overhemd, of hippe regenjas: het is allemaal te vinden bij Goodfibrations én allemaal duurzaam geproduceerd. Sommige van de merken die Goodfibrations verkoopt hebben fair trade en biologische kleding; anderen gebruiken gerecyclede wol of zelfs uit oceanen afkomstige visnetten voor hun kleding.

Op de website stralen de prachtige stijlen en kleuren je tegemoet en pas op het tweede gezicht zie je het duurzame verhaal: „Dat is een bewuste keuze geweest”, aldus medeoprichter Marlous de Beer. „Dat de kleding die je koopt duurzaam geproduceerd is, zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn anno 2013. We willen het onderscheid met ‘gangbare’ kleding dan ook niet zo benadrukken. Onze kleding en accessoires moeten mensen aanspreken omdat ze mooi zijn, van goede kwaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Zo simpel is het.

Dit bereiken wij door de hele wereld af te speuren naar de beste merken voor mannen en vrouwen en deze in onze online winkel te verkopen. Daarnaast bouwen we ook op andere manieren aan ons concept. Zo hadden we laatst een week lang een pop-up store in de Utrechtse Twijnstraat; iets wat zeker voor herhaling vatbaar is. Op deze manier laten we het geitenwollensokken-tijdperk definitief achter ons, zorgen we ervoor dat duurzaam gangbaar wordt en leveren we op een leuke en lekker praktische manier een bijdrage aan een betere wereld!”

Goodfibrations: Goed tot op de Vezel

De Beer, die zichzelf lachend een ‘voormalig (fast) fashion victim’ noemt, wil hier nog wel aan toevoegen dat het een hoop rust geeft om niet meer steeds achter de laatste trends aan te rennen, om ’s ochtends vervolgens radeloos voor een overvolle kledingkast te staan. Zij ruilt haar overtollige kleding tegenwoordig met vriendinnen op kledingruilavonden; ook heel duurzaam en gezellig bovendien.

Om klanten nog beter te kunnen adviseren over stijlen en combinaties, met het doel mensen ‘duurzamer’ te laten genieten van hun aankopen, is Goodfibrations de samenwerking aangegaan met styliste Yolande Avé. Houd www.goodfibrations.nl in de gaten om te ontdekken wat Yolande allemaal gaat doen: deze maand heeft zij de Goodfibrations Winterlook samengesteld uit de collecties in de webwinkel.

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *