Gifvrije mannen willen Mannenrantsoen!

mannenrantsoen

Mannenrantsoen is een merk dat simpelweg een abonnement op boxershorts en sokken aanbiedt. Schitterend in eenvoud. Zit fantastisch. Een stijlvol en tijdloos ontwerp, en veel belangrijker: eerlijk gemaakt!

Het begon allemaal toen de kledingfabriek: Rhana Plaza, in Bangladesh instortte, waarbij meer dan duizend doden vielen, een heel tragisch verhaal. Dat moet anders, dachten wij. Wij bij Mannenrantsoen vinden onderkleding-trends ondergeschikt aan comfort, prijs en een verantwoorde productie.

H’eerlijk en goed voor Mother Nature!

Onze boxershorts en sokken worden eerlijk en milieuvriendelijk gemaakt onder omstandigheden die zo min mogelijk belastend zijn voor mens en milieu. Dit kunnen wij niet garanderen wanneer we onze productie zouden uitbesteden aan fabrieken in Azië. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het dichterbij huis te laten doen, namelijk in Portugal waar strenge regelgeving geldt om werknemers te beschermen en de standaarden voor werknemers veel hoger liggen.

Mannenrantsoen

De partijen waar wij zaken mee doen zijn bovendien Oeko-Tex gecertificeerd, wat strenge eisen met zich meebrengt aan de stoffen die gebruikt worden om kleding te produceren.
De verantwoorde filosofie houdt niet op bij de productie. In Nederland worden onze producten 100% plasticvrij verpakt, en werken we samen met Cycloon Post, die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpt en bovendien op logistiek gebied de meest duurzame partner is doordat de bezorgingen zo veel mogelijk per fiets worden gedaan.

Fairtrade

Het aanbod voor fairtrade fashion voor mannen lijkt nog altijd een stuk kleiner te zijn dan dat voor vrouwen. Wij willen graag dat mannen gemakkelijker ook voor de milieuvriendelijke optie kunnen gaan kiezen. Wij zijn grote fans van De Betere Wereld, en de manier waarop jullie de community informeren en inspireren. We hopen jullie te kunnen interesseren met ons verhaal, en onze boodschap samen met jullie verder te kunnen verspreiden. Wij denken dat Mannenrantsoen goed past bij een betere wereld en levensstijl. We horen graag of jij er ook zo over denkt! Voor meer informatie over Mannenrantsoen, kun je onze website bezoeken:

www.mannenrantsoen.nl

Ook kun je ons volgen via Facebook en Instagram.

mannenrantsoen

Lekker uitwaaien op de motor!

Meer fair fashion?

Beter shoppen en hip blijven? Het kan!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *