Met bamboe onderkleding van Bamigo, draag je bij aan een beter milieu!

Duurzame onderkleding speciaal voor mannen. Eén jaar geleden gestart en nu al een groot succes

Voor de bamboe onderkleding werkt Bamigo nauw samen met een aantal topontwerpers en kwaliteitsproducenten. Hierdoor wist men een groene lijn van t-shirts, longsleeves, boxershorts en sokken neer te zetten die vrij revolutionair te noemen is. 

“In onze zoektocht naar een duurzamer en comfortabeler alternatief voor bestaande textielsoorten, kwamen we in aanraking met bamboe.”

De productie van Bamigo onderkleding is vele malen milieuvriendelijker dan conventionele katoensoorten. Voor de productie van één kilogram katoen is meer dan 10.000 liter water nodig, en kan maar één spijkerbroek van gemaakt worden. Maar bamboe groeit daarentegen op natuurlijke wijze tot wel één meter per dag en heeft daarbij geen kunstmatige bewatering nodig.

Bamboe is de textielsoort van de toekomst. Het is een prachtig materiaal met unieke eigenschappen. Het is extreem zacht, strijkvrij en anti-transpirerend. De voordelen van bamboe onderkleding zijn:

·         Heerlijk zacht

·         Langdurig frisse geur

·         Anti-allergisch

·         Voorkomt transpiratievlekken

·         Milieuvriendelijk

·         Strijkvrij

·         Extra lang

De bamboe onderkleding is vanwege de holle bamboevezels lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. De bamboe onderkleding van Bamigo absorbeert tot 70% meer vocht dan katoen en voorkomt zo transpiratievlekken. De onderkleding houd je droog en blijft niet aan je lichaam plakken. Het voelt aan als een tweede huid!

bamboe onderkleding bamboe onderkleding

Nog meer moois van bamboe
Vanwege de enorme populariteit blijft het assortiment groeien. Binnenkort zijn onder andere ook tanktops, singlets, short boxershorts en slips verkrijgbaar met alle voordelen van bamboe. Bamigo is je beste vriend in het dagelijks leven. Met bamboe onderkleding van Bamigo draag je bij aan een beter milieu!

Ervaar het zelf!
Al nieuwsgierig naar de hoogwaardige kwaliteit met optimaal draagcomfort? Als je, of je vriend, weer toe bent/is aan nieuw ondergoed, bestel dan op Bamigo.com. Ook te vinden op Facebook!

NO SWEAT!

bamboe onderkleding

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *