Natuurlijk een tas

Toen er nog veelvuldig tasjes in winkels werden weggeven maakte ik daar gretig gebruik van. Ik dacht er nooit over na om een eigen tas mee te nemen. Bij de supermarkt kocht ik wel eens een tas die ik natuurlijk altijd vergat mee te nemen als ik boodschappen ging doen. Toen je voor tasjes moest gaan betalen ging ik eens nadenken. Ik had een overschot aan plastic tasjes thuis maar om die nou mee te nemen tijdens het shoppen vond ik ook niet echt netjes. Geld betalen voor een tasje vond ik eigenlijk ook zonde dus vanaf toen ben ik gaan shoppen met een grote tas waar lekker veel in past.

En niet zomaar een tas. Deze tas van Handed By is de Fine Line Intense en is gemaakt van 70% gerecycled plastic. Door het plastic is deze tas wel bestand tegen een spatje regen. De leren hengels maken de tas lekker stevig. Het vlechtpatroon maakt deze tas bijzonder en mooi. Een ideale shopper dus om de stad mee in te gaan maar ook om je boodschappen mee te doen. De Fine Line Intense is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Ik ben erg blij met deze mooie tas en heb er al veel leuke opmerkingen op gehad. Deze tas gaat voortaan mee de stad en supermarkt in. Stijlvol en op een milieuvriendelijke manier boodschappen doen dus.

De collectie van Handed By bestaat niet alleen uit tassen maar ook uit manden en woonaccessoires. De producten zijn herkenbaar aan het merkstempel met het handje wat staat voor dat de producten op een eerlijke manier zijn gemaakt en 100% kinderarbeid vrij zijn. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van producten die het milieu zo min mogelijk belasten zoals gerecycled plastic en bamboo.

Ga dus lekker shoppen bij Handed By en scoor een leuke tas in allerlei kleuren en formaten of een opbergmand of zelfs lampen. Kijk op www.handedby.nl voor een verkooppunt in de buurt of shop online bij o.a. www.Bol.com, www.fonq.nl of www.vtwonen.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.