Sophie Stone

Fair Fashion

Bij Sophie Stone zit je goed als je fair fashion wil shoppen. Alle kleding wordt onder goede arbeidsomstandigheden, een zo laag mogelijke milieu-impact en van duurzame materialen gemaakt. De kleding komt van over de hele wereld zoals Londen, Berlijn, Stockholm, Istanbul, Kaapstad maar ook gewoon dichtbij uit Amsterdam. Bij elk mode-item van de Sophie Stone collectie wordt aangegeven waar en waarvan het gemaakt is en welke keurmerken het draagt. De keurmerken zijn een Fair Trade of Fair Wear keurmerk of de kleding heeft het GOTS certificaat (internationale keurmerk voor biologische kleding en textiel). De materialen waar de kleding van wordt gemaakt zijn milieuvriendelijk. Er wordt o.a. biologisch katoen, lyocell en Tencel gebruikt. Dit zijn plantaardige materialen die geproduceerd zijn zonder pesticiden of insecticiden en er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verfstoffen en zo in mogelijk water.

Uniek

De kleding van Sophie Stone is stijlvol met een urban look en oogt erg vrouwelijk. Omdat het opkomende fair fashion merken zijn is de kleding op niet veel plaatsen te koop en zijn ze daarom zo uniek.

Ik heb de Eithne broek van Alchemist ontvangen. Een prachtige toffee kleurige broek die heerlijk zit. Met de elastieken tailleband en touwtjes aan de voorkant draagt de broek comfortabel. Je kunt de broek zowel chique met laarsjes maar ook casual met sneakers dragen. De broek is gemaakt van 100% Tencel en is geproduceerd in Portugal.

Wil je ook een uniek item dragen ga dan naar www.sophiestone.nl. Met de kortingscode BETEREWERELD krijg je t/m 31 januari 2020 eenmalig 15% korting.

Toon de 5 reacties
  1. cialis prices schreef:

    hello guos 9128738516

  2. 309198 227145Extremely usefull blog. i will follow this weblog. keep up the great function. 110235

  3. buy hydroxychloroquine schreef:

    hcqs 400 hydroxychloroquine coupon hcqs medicine

  4. plaquenil hydroxychloroquine schreef:

    are erectile disorder coverage under aca what is plaquenil erectile discussion

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.