TAU Cotton: betaalbare basics van duurzame kwaliteit

tau

TAU is Zuid-Afrikaans voor 'leeuw'

TAU is een nieuw Nederlands kledingmerk dat tijdloze designs van de beste kwaliteit maakt. Het merk slaat na de duurzame productie de retail gewoon over en verkoopt rechtstreeks aan de gebruiker. Die daardoor kwalitatieve basics voor een scherpe kan kopen.

Tijdloze designs met een goede fit; dat is wat de collectie van TAU Cotton uitstraalt. Essentiële kledingstukken die in de kast van elke man (én vrouw) zouden moeten hangen. De garantie van kwaliteit, de duurzame visie, de openheid over het productieproces en de lage prijs is wat TAU Cotton het perfecte kledingmerk maken.

tau tau

Thomas Spronk, de eigenaar, heeft ruim 18 maanden de wereld over gereisd op zoek naar productiepartners met dezelfde visie op duurzaamheid en kwaliteitsbehoud. Deze kijk werd aansluitend in fabrieken in Portugal gevonden. Door samenwerkingen aan te gaan met de beste designers, patroonontwerpers en stoffenexperts kan TAU Cotton deze essentials van de meest duurzame kwaliteit garanderen. De directe verkoop aan de consument resulteert in prijzen die 40-60% lager zijn dan bij merken met kleding van vergelijkbare kwaliteit.

Vanzelfsprekend duurzaam

“Het moet geen verkoopstrategie of trend zijn dat we duurzaam bezig zijn, maar meer een vanzelfsprekende gang van zaken.” – aldus Thomas Spronk.

tau tau

Volgens Thomas moet TAU Cotton’s visie op duurzaamheid dé nieuwe standaard worden. Hiermee fungeren zij als een perfect voorbeeld voor de mode-industrie. Door alleen biologisch katoen en gerecycled polyester in de kleding te verwerken en gebruik te maken van milieuvriendelijke verf- en afwerkprocessen, laat TAU Cotton zien dat milieubewust produceren in 2017 niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

TAU Cotton is uitsluitend online verkrijgbaar via www.tau-cotton.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *