Biologische sriracha chilisaus is hot!

Sriracha saus

Het behoort tot het standaard assortiment van elke Thaise chef, en in de VS heeft het al jarenlang dezelfde status als ketchup: sriracha chili-saus, een wat pittige chilisaus met een zoete, friszure smaak en een vleug knoflook.

De biologische sriracha van onoff spices! valt niet te vergelijken met de slappe, ongezonde aftreksel uit de supermarkten. Met pure, biologische ingrediënten die zorgen voor een plezierig authentieke Thaise smaak, tovert onoff spices! die beroemde Thaise glimlach op je gezicht en die van je gasten!

Pittig biologisch in Nederland
Onno Stienen, oprichter van onoff spices!: “Ik ben blij dat ook de Nederlanders pittig eten steeds meer waarderen, want er gaat een hele nieuwe smaakwereld voor je open. Daarom introduceren wij nu als eerste in Nederland de biologische, Thaise versie van de sriracha saus. Ikzelf gebruik deze chilisaus bij veel verschillende gerechten, en ook bij allerlei tussendoortjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of sriracha saus past erbij. Zelfs bij typisch Nederlandse gerechten geeft sriracha een unieke smaakervaring. Sriracha is ook hier hot!

Gezonder met veel smaak
De biologische onoff spices-producten zijn standaard lactose- en glutenvrij, en suiker- en zoutarm.
onoff spices! is een Nederlands bedrijf dat in Thailand kwalitatief hoogwaardige, 100% natuurlijke en biologische Thaise gemaksproducten maakt voor de bereiding van authentieke Thaise curry’s, soepen en roerbakgerechten.

Recept: Spiesjes met Thaise sriracha sausonoff
Heerlijk voor de BBQ: garnalenspiesjes met Thaise sriracha chilisaus.
Sriracha is een pittige chilisaus met een zoete, friszure smaak en een vleug knoflook. Het is geschikt om in te marineren, kan als dipsaus worden gebruikt voor bijvoorbeeld (gefrituurde) vis en schaaldieren. Ook is het een populaire, pittige vervanger voor ketchup. 

Ingrediënten:
12 grote garnalen
2 eetlepels onoff spices! Thaise sriracha chilisaus
gehakt korianderblad
limoensap
satéprikkers

Werkwijze:
Spies 3 garnalen op de prikkers en besmeer deze met Thaise sriracha chilisaus. Grill de spiesjes in een paar minuten gaar. Besprenkel met limoensap en garneer met korianderblad. Serveer met extra onoff spices! Thaise sriracha chilisaus. Enjoy!

Meer recepten en alle producten vind je op www.onoffspices.nl

onoff spices!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *