Lasagne van filodeeg met aubergine en Hoemoes Tomaat Basilicum

Maak zelf de lekkerste lasagne van filodeeg met aubergine en natuurlijk de heerlijke hoemoes van Maza om er een echte smaakexplosie van te maken!

Ingrediënten: 

  • 2 aubergines
  • 1 pakje filodeeg
  • Milde olijfolie
  • 1 rode ui
  • 24 groene olijven
  • 20 plakjes augurk
  • ½ bosje basilicum
  • 1 bakje Maza hoemoes tomaat basilicum

Bereidingswijze:

Snij de aubergines in plakken van 1 cm dik en bestrooi ze met zout. Laat 20 min rusten.

Verhit de oven tot 175°C en plak intussen steeds 2 vellen filodeeg op elkaar met een wat olijfolie. Bak de vellen knapperig en gaar in de oven en zet ze apart. Bak de plakken aubergine in de koekenpan gaar. Snij de ui in ringen, en de olijven fijn. Snij de augurken in plakken en hak het basilicum grof,

hou wat blaadjes apart ter garnering. Breek het filodeeg in grove stukken en bouw van de schotsen met de overige ingrediënten een mooie lasagne: bestrijk ze met de hoemoes met tomaat en basilicum en beleg ze met de aubergine, ui, olijf, augurk en basilicum.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.